دركل هر كس يه سليقه و نظري داري يه كم دارين دارين زياده روي ميكنين چشاتون همه چي رو داره ...
اخ قربون دهنت من اینستا ک ندارم اهل خیلی چیزام نیستم ولی همه بیشتر اون چیزی رو ک الان خودشون دوست ندارن میگن خز بنظرم این رفتار خودش خزه وچرنه هرکس ی سلیقه ای داره
برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون خدایا شکرت منم خونه دار شدم ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه
بعضیا تو پروفایل به نوزادها یا بچه های دوسه سالشون هم تبریک میگن درک نمیکنم
با کمال احترام احتمالا بچه کوچیک تو فامیلت نداری یا محبت بهشون نداری وگرنه این صرفا یجور ابراز محبت هست و نشون دادن علاقه و شادی نه چیز دیگه
برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون خدایا شکرت منم خونه دار شدم ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه
با کمال احترام احتمالا بچه کوچیک تو فامیلت نداری یا محبت بهشون نداری وگرنه این صرفا یجور ابراز محبت ...
ابراز محبت به بچه خودم توی پروفایلم?
خب بچه که سواد نداره بخونه!
ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقهبندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم. پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
ابراز محبت به بچه خودم توی پروفایلم? خب بچه که سواد نداره بخونه!
بقیه حرفم هم خوندی بعضیاش ابراز محبته بعضیا نشون دادن شادی حالا برای بچه خودم یا بچه عزیزترینم یا هرکسب