2777
2789
پروفایلای که نوشته اش شخص خاصیه و میخوای جواب ش رو بدی مثلا همسر عزیزم تولدت مبارک سالگرد یکی شدن ...

بعضیا تو پروفایل به نوزادها یا بچه های دوسه سالشون هم تبریک میگن

درک نمیکنم

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
پوست صورت سبزه رنگ مو روشن. مانتو.مجلسی تو خیابون و.پارک و کوه و دشت. نصف مو رنگی ریشه ها سیاه. هیکل ...

مثلا یکی موهاش تا زیر یاسنشه بخواد صورتی کنه ع ریشه صورتی کنه ک شبی پلنگ صورتی میشع اونجوری نصفش خزه اخهههه؟؟؟؟😑😑😑😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا طبیعتی جایی بری عکس بزاری از خودتم خزه؟؟  یا کلیپ اهنگ از خواننده مورد علاقت

نه، چرا خز باشه، تو طبیعت عکس نندازیم، کجا بندازیم؟

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
اینکه زن و شوهر با هم ست میکنن😣 اه انقدر بدم میاد

من تز ست مادر دختری اصلا خوشم نمیاد ، چرا باید لباس بچه شبیه مادرش باشه

آرزوم اینه نی نی بیارم شوهرم روسینش بخوابوندش  
نه گلم خز نیست اما یه نصیحت خواهرانه بچه ها خیلی زود چشم میخورند حتی بابت دوست داشتنشون سعی کن بچ ...

من وات ساپ میزارم وضعیتم اینستا ندارم اگه خودمم نزارم خواهرشوهرام روزانه ازم فیلم و عکس میخوان میزارن اونا ولی وجدانا دیگه نمیزارم 

افرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دانش

[QUOTE=108263103]مثلا طبیعتی جایی بری عکس بزاری از خودتم خزه؟؟  یا کلیپ اهنگ از خواننده مورد علاقت[/QUOT 

نه بابا فقط به چشم جاري و خواهرشوهرت خزه

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
پوست صورت سبزه رنگ مو روشن. مانتو.مجلسی تو خیابون و.پارک و کوه و دشت. نصف مو رنگی ریشه ها سیاه. هیکل ...

الان ریشه موهام یه بندانگشت مشکیه بقیه ش دودیه من خزم آجی گذاشتم بعداز ماه صفر برم ریشه گیری آخه یه کم معتقدم به نظرت خیلی خزه

بدترین حالت اینه که ازچشمت بیفته ولی ازدلت نه قشنگ سرویس میشی

من تقریبا هر دو روز یا هفته ای ۲ بار عکس بچه هامو می زارم استوری ؛ دوقلو هم هستن 

خزه ؟! 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️