2777
2789
استوری و عکسا پروفایل و پست فردای عقد هنو ب زور ی روزه عقد کردن اقایی فلانم واینا پر میکنن تو همه جا ...

منو یاد دخترخاله ام انداختی فردای عروسی استوری گذاشت درزیر سایه مردانگیت ... بزار دوروز بشه یاهی استوری میزاره اسم شوهرباید با اب طلا نوشت 😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عکس غذا میذارم استوری...برا اینکه شهرستانم تنهام. از سر دلتنگی. بیشترم خاهرامو دوستام میبینن. لای ...

آخی عزیزم 

اونا که غذای رستوران میذارن خزه غذایی که خودت درست کنی   تزیین کنی قشنگه 

دیگه گدا کوچه عم کفشاش هولوگرامیه ع...شو در اوردن دیههه

چراتوهین میکنین من تازه ازاین کتونی های هولوگرامی خریدم خیلی ذوق داشتم براش بابعضی ازحرفا ادم فقط بیصدا دلش میشکنه....

وای

چرا همه چیو خز کردین؟ 

من هیچکدوم از این کارارو انجام نمیدم ولی به این فکر کنید که اون ادم حالش اینجوری خوبه، با غذا با لباس ست با اون ارایشی که فک میکنید بهش نمیاد 

هر ادمی در لحظه بهترین کاری که به ذهنش میرسه رو انجام میده 

من بعد پنج سال اینستامو حذف کردم چون برام جذابیتی نداشت ولی قبلا

یه سری مخاطب مشخص داشتم که از این رفتارایی که همتون گفتید داشتن میدونستم اگه استوریشو باز کنم قراره چی ببینم برا همینم استوریشانو بی صدا میکردم 

یه دوست دورو داشتم، دوست هشت ساله م، هیچ وقت رو در رو ب کسی انتقاد نمیکرد فقط میومد ب من پی ام میداد رفتارای بقیه رو تحلیل میکرد وای فلانی چقد خزه و.. کامنتارو خوندم یاد اون افتادم خداروشکر قطع رابطه کردم باهاش 

:)
اره به نظرم.اتفاقایه تویه عروسی همینطوربودهمه میگفتن پارچه اش اضافه اومده دلش نیمده بندازه بره دوخته ...

خب چه اشکالی داره پارچه را استفاده کنیم و دور نریزیم !اتفاقا اونها که زووم شدن رو ست کردن اونا و تازه داستان هم میگن مشکل دارند.وگرنه آدم حسابی ها ،سرشون تو کار بقیه نیست... نباید روتون تاثیر بذاره

بهتره به حرف مردم اهمیت ندیم و راحت زندگی کنیم

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

چطورییی😍 چقد خوشحال میشم کامنتاتو میبینم تو بعضی تاپیکا ❤

😍❤

خوبم عزیزم ... ممنون از توجهت .خودت خوبی؟ 😍

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

به نظر من زن چاق با لباس دکلته خیلی ضایعه نمیدونم خز محسوب میشه یا نه

این میشه پوشش اشتباه برای افراد چاق ... برای افراد لاغر هم لباسهایی که لاغرترشون کنه نادرسته روی بدن شون.. 

برای همین هست که هنرمندان .مخصوصا خارجی ،طراح لباس استخدام میکنن... مثلا به پسرهای ایرانی که قد کوتاه دارند ،چاق هستند ،شلوار پاچه کوتاه با کفش کالج نمیاد.به کره ای ها و ژاپنی ها میاد چون مردهای مانکنی دارند...چشم نواز نیست برای کوتاه قدها و چاق ها در واقع‌‌‌‌..

اینا خز نیست اسمش

منم شکر خوبم  دارم رو خودم کار میکنم  دارم به حرفت میرسم که اگه خودتو دوس داشته باشی ادم ...

عالیه عزیزم ✌✌👏👏👏👏

خوشحالم رو به رشدی🤗