2777
2789

عکس گرفتن از  ی چشم.ی گوشه صورت.ی ابرو و .... و گذاشتنش تو تلگرام و اینستا.عکس گرفتن از پشت سر بدون اینکه چهره ت دیده بشه.وای خیلی رو اعصابه

خدایا من میدونم با کمک تو سال بعد دانشگاه دولتی رشته مورد علاقه م قبول میشم...من میدونم تا سال بعد داداشمو خوب خوب میکنی...آره من میدونم من مطمئنم.میشه برام صلوات بفرستی مهربون😗😗

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چن سالتونه ؟ پروفایلتون بچهها فاصله سنیشون یکسال بود درسته؟ ببخشید دوس داستم بدونم برام جالبه

34سالمه

بله فاصله هاشون کمه

بچه اولم یکسال و چهار ماهش بود دخترم دنیا اومد

و دخترم (بچه دومم) یکسال و هفت ماهش بود بچه سومم دنیا اومد.

بچه سومم یکسال و هشت ماهش بود چهارمی رو باردار شدم .این آخری بیشترین فاصله بارداریم بوده

:)

یادمه چند سال پیش توی اتوبوس داشتم از شهرمون میرفتم یه شهرستان دیگه، یه سری آدمم تو اتوبوس بودن بنده ...

😅😅😅😅😅😅😅😅😅

من بچه بودم مامانم کل بازارو زیرو رو میکرد لباس ست واسه خودم و خودش میخرید، شاید ۹ سالم بود، انقد پیش فامیل خجالت میکشیدم که لباسامون مثل همه، چندبارم پارچه خرید لباس ست واسه خودم و خودش دوخت

خدایا مرسی        

عکس گرفتن از  ی چشم.ی گوشه صورت.ی ابرو و .... و گذاشتنش تو تلگرام و اینستا.عکس گرفتن از پشت سر ...

تو رو میگه ها

@dokhe  

😂😂😂😂😂😂

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

تو رو میگه ها @dokhe     😂😂😂😂😂😂

😂😂😂

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
عزیزم بچه هامنظورشون توخیابون وایناس 

به نظرم تو خیابون هم خز نیست کوله پشتی وقتی لپ تاپ داری لازمه داشته باشی....یا وقتی می خوای به شونه هات کمتر فشار بیاد چون وسایلت زیاده ....حالا چه با روسری چه مقنعه چه شال....من نمی فهمم چی می گید واقعیت