2777
2789

گذاشتن ماهگرد و سالگرد یه اتفاق خوشایند واس ی ادماس 

اینستاگرامم فصای مجازی برای ثبت خاطرات به صورت تصویری هست 

و هرکس دوست داره هرجور عکس از هر مناسبتی بزاره و اگه شما ناراصی هستین انفالو کنین 

ولیییییی اینکه زیر عکسا قربون صدقه با متنای مزخرف نتی و خانمی که من باشم و اقایی که تو باشی و خطای عج وجق واقعن اخر خز بازیه 

میتونین با یه جمله ی قشنگ زیر عکس ماهگرد اون خاطره رو توی صفحه ی شخصیتون بزارین 

تصویر پروفایل هم شرح حال زندگیتون نیس نماییه برای تشخیص چهرس 

و بیو برای شاخ نشون دادن شما نیس 

یه معرفی اجمالی از خودتونه 😐

🤗معمار؛دکوراتیو؛طراح داخلی🤗

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب عزیزم روسریو با کوله ننداز باهم مقنعه با کوله خیلی مناسب تره

خب مقنعه گرمه .من تالا نشنیدم کوله و روسری با هم زشت باشه.اونم کوله کوهنوردی که هر توری میرم همه با روسری هستند و کوله. اگه تو کوه نوردی یکی مقنعه بپوشه عجیبه...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

فکر میکنم برخی چیزهایی که از نظر برخی خز هست اصلا خز نیست.چون نمیپسندین خز میدونیدش!

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

معنی خز هم تکرار اون حرکته یا پوششه.برخی ها سلیقه هاشون را که در دیگران اعمال نشده میگن خز!!! خدایی حداقل معنای خز را هم خراب نکنید دیگه

باشه گلم😑

نه عیبی نداره.من همون تیپ خودم را دارم برام صرفا عجیب بود که این تیپ عمومیه و همه ورزشکاران و. صخره نوردان و کوهنوردان دارن..سلیقه تون قابل احترامه 

خب مقنعه گرمه .من تالا نشنیدم کوله و روسری با هم زشت باشه.اونم کوله کوهنوردی که هر توری میرم همه با ...

عزیزم بچه هامنظورشون توخیابون وایناس 

ای کاش به قلبم طلوع میکردی تااتش چشمانت برهرکسی جزمن خاموش میشد کاش🌈