2777
2789
دوستان لیفت ابرو و مژه هم خزه؟  همین که یه سری مواد میزنن رو موهای ابرو و مژه ، و رو به بال ...

نه نیستتتت 

اگه فک میکنی لازمه و دوس داری، انجام بده حتما 

دوستان هر چی از اقوام و اشنایان رو دلشون مونده بود رو وارد دسته ی خزیجات کردن😂

:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دركل هر كس يه سليقه و نظري داري  يه كم دارين دارين زياده روي ميكنين چشاتون همه چي رو داره ...

اخ قربون دهنت من اینستا ک ندارم اهل خیلی چیزام نیستم ولی همه بیشتر اون چیزی رو ک الان خودشون دوست ندارن میگن خز بنظرم این رفتار خودش خزه وچرنه هرکس ی سلیقه ای داره

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
بعضیا تو پروفایل به نوزادها یا بچه های دوسه سالشون هم تبریک میگن درک نمیکنم

با کمال احترام احتمالا بچه کوچیک تو فامیلت نداری یا محبت بهشون نداری وگرنه این صرفا یجور ابراز محبت هست و نشون دادن علاقه و شادی نه چیز دیگه

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

ی چیز دیگه اضافه کنم 

ریختن زباله هر گونه اعم از مواد خوراکی میوه تخمه و... و انواع پلاستیک ها  در طبیعت خیابان و هر جای دیگه و 

حتی سکوت کردن در برابر کسی که این کار‌و میکنه نه تنها خزه بلکه خیلی خیلی ابله و بی مغز و بویی از انسانیت نبرده 

با کمال احترام احتمالا بچه کوچیک تو فامیلت نداری یا محبت بهشون نداری وگرنه این صرفا یجور ابراز محبت ...

ابراز محبت به بچه خودم توی پروفایلم?

خب بچه که سواد نداره بخونه! 

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
به نظرم تو خیابون هم خز نیست کوله پشتی وقتی لپ تاپ داری لازمه داشته باشی....یا وقتی می خوای به شونه ...

من مگه باشمابودم؟

مگه من تزاینودادم؟

مگه من شمارو ریپلای کردم؟

ای کاش به قلبم طلوع میکردی تااتش چشمانت برهرکسی جزمن خاموش میشد کاش🌈
ابراز محبت به بچه خودم توی پروفایلم? خب بچه که سواد نداره بخونه! 

بقیه حرفم هم خوندی بعضیاش ابراز محبته بعضیا نشون دادن شادی حالا برای بچه خودم یا بچه عزیزترینم یا هرکسب

اینایی که تازه عروسی کردن زندگی خصوصیشونو میکنن تو ... ما

رِ به رِ عکس میذارن که اره ما خیلی خوشبختیم

خوب عزیزم خداروشکر خوشبختی...بکش بیرون

همیشه که با کارای بدمون نیست که مردم آزار میدیم بعضی وقتا با کارای نکردمون اذیتشون میکنیم...
نه نیستتتت  اگه فک میکنی لازمه و دوس داری، انجام بده حتما  دوستان هر چی از اقوام و اشنای ...

😂🤣

لایک نکن مرسی اه❤️روی سنگ قبرم بنویسید خدا بیامرز خیلی کارها میخواست بکنه ولی...پول نداشت😭😢قبل از اینکه منو قضاوت کنی مطمئن شو آدم بی عیبی هستی😍