2777
2789
عنوان

من نمیتونم قید بچه هامو بزنم😢😢😢

993 بازدید | 55 پست

چکار گنم خب

واقعا شیطونن مادرمو اذیت میکننن

م گوشی مادرمو انداخته تو اب 

.ال سی دیش سوخته بیچاره هشتصد تومن داد عوضش کرد

خودمم حالم اصلا خوب نیست،دیشب زیر سرم بود

فشار عصبی داره منو از پا درمیاره

همش افت فشار همش تهوع

از لحاظ روحی هم داغونم.

الان س ماهه قهرم خونه مادرم.

امکان برگشتن ب زندگیم هم وجود نداره

مادرمم میگه من نمیتونم بچه هاتو تحمل گنم.خیلی شیطونن دارن دیوونم میکنن.

اگ میخای بچه هاتو بیاری باید جدا بری زندگی کنی.

ازونطرف شوهرم مادر یا خواهر نداره ک مراقب بچه ها باشه.

بعدشم بچه های من خیلی کوچیکن

ولی خودمم شرایط ندارم ک نگه داری کنم ازشون😞 مهم ترین دلیلم هم پوله.و پدر یا برادری ک درصورت نیاز کمک حالم باشن.ندارم

با هر کس مشورت کردم میگن بچه هارو ب شوهرت بده.چون اون مرده هم از نظر مالی بهتر میتونه حمایتشون کنه.

اما من همش فک میکنم اگ بچه هام پیشم نباشن میمیرم.

اصلا فکر داره نابودم میکنه.

مثلا فکر این ک کسی بچمو کتک بزنه.یا غر بزنه دیوونم میکنه.

برام دعا کنید بتونم بهترین تصمیم رو بگیرم

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب نفقه دارن...مهریه ات رو هم بگیر ...برو مستقل زندگی کن بالاخره باید یه کاری دست و پا کنی پس از الان تو فکرش باش.

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

من اینقدر عاشق بچه م هستم هر چیزی رو تحمل میکنم

به جای شما بودم وقتی اینجور شرایطی داشتم قهر نمیکردم 

میموندم و پسانداز میکردم بعد جدا میشدم

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
پس برگرد پیش شوهرت 🤷

نمیشه😢

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
من اینقدر عاشق بچه م هستم هر چیزی رو تحمل میکنم به جای شما بودم وقتی اینجور شرایطی داشتم قهر نمی ...

خب تو پنج سال زندگی هزار تومن پول ب من نمیداد.

چطور پس انداز کنم

سلام. بچه هاتو بده مهد یه تایمی یا باشگاه بزار انرژیشون تخلیه شه.بالاخره پدرشونم باید خرجشونو بده.اگ ...

عزیزم بچش ۷ ماهه هست کجا بیاره 

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
خب نفقه دارن...مهریه ات رو هم بگیر ...برو مستقل زندگی کن بالاخره باید یه کاری دست و پا کنی پس از الا ...

نفقه ک چهارصد تومن میدن بهشون

با اینن گرونی

من فقط میتونم بل چهارصد یکیشون رو بزارم مهد.بعد خرج لباس و پوشک و غذا و میوه و اینا چی

بعد اون یکی رو چکار کنم هیچ کاری منو با بچه قبول نمیکنن

عزیزم بچش ۷ ماهه هست کجا بیاره 

الان یازده ماهشه.

خیلی کوچولوئه

چ روزای سختی داره میگذره

عزیزم اگه میتونی برگرد به زندگی و گذشت کن بخاطر بچه هات بخاطر اینکه غصه نخورن اخه اونا تقصیر وگناهی ندارن و با خواست خودشون به این دنیا نیومدن پدر مادر مسئولن در قبال اینده بچه هاشون

خداجون میدونم تنهایی هامو میبینی و از حال دلم خبر داری از اشتیاقم واسه مادر شدن و لحظه شماری و منتظربودن همه رو میدونی، از لحظات امیدواری وناامیدی،از گریه هام از دل شکستم از حسرت هام از آرزوهام همه رو میدونی و میبینیخداجون پس خودت کمکم کن هرچی خیره همون رو واسم پیش بیار که غیراز تو تکیه گاهی ندارم ای خدای بزرگ و ای معبود مهربان و بخشنده من،                      منتظر هدیه بزرگ از سمت تو هستم♥️♥️♥️
نفقه ک چهارصد تومن میدن بهشون با اینن گرونی من فقط میتونم بل چهارصد یکیشون رو بزارم مهد.بعد خرج لب ...

خب پس یا باید برگردی یا بچه هات رو بدی به همسرت عاطفه رو بزار کنار و با منطق درمورد آینده فکر کن

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭