2777
2789
عنوان

من نمیتونم قید بچه هامو بزنم😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 55 پست

شوهرت انقدر جنتلمن بود چرا دوتا بچه آوردی آخه چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی!؟ 

بچه ها روبدی باباشون دوروز دیگه میشن یکی لنگه باباشون. 

خودتم که هیچی

اگه امکانش هست از طریق اورژانس اجتماعی اقدام کن بزارشون بهزیستی. حیف اون بچه ها

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی با مشاور هم حرف زدم گفت دخترم ک الان س سالشه بهش بدم وقتی هم ک پسرم دوسالشه شد اونم بدم. ب نظ ...

وای عزیزم چقد سخته ادم بخواد از پاره تنش دور بشه بااینکه بچه ندارم ولی حس میکنم خیلی سخت باشه الهی خدا اسبابشو براتون جور کنه پیش خودتون نگهشون دارید

خداجون میدونم تنهایی هامو میبینی و از حال دلم خبر داری از اشتیاقم واسه مادر شدن و لحظه شماری و منتظربودن همه رو میدونی، از لحظات امیدواری وناامیدی،از گریه هام از دل شکستم از حسرت هام از آرزوهام همه رو میدونی و میبینیخداجون پس خودت کمکم کن هرچی خیره همون رو واسم پیش بیار که غیراز تو تکیه گاهی ندارم ای خدای بزرگ و ای معبود مهربان و بخشنده من،                      منتظر هدیه بزرگ از سمت تو هستم♥️♥️♥️
وای عزیزم چقد سخته ادم بخواد از پاره تنش دور بشه بااینکه بچه ندارم ولی حس میکنم خیلی سخت باشه الهی خ ...

ممنونم.

میدونی من ب ایندشون نگاه میکنم مثلا پسرم 15سالش بشه من چطور میخوام کنترلش کنم؟؟؟

تو زمونه خراب الان خیلی سخته

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
مادرمم واقعا زندگی خییلی سختی کشیده پدرم خیلی اذیتش کرد.ان سی سال ب خاطر ما تحمل کرد اما ما برای او ...

خوب گلم خودت که اینارو ماشالله میدونی.پس چرا میخوای خودتو اذیت کنی و هم مادرتو.مطمین باش همسرتم خوب ازشون نگهداری میکنه بالاخره پدرشونه.اونام بزرگ شن حقو به تو میدن.خیالت راحت.

ممنونم. میدونی من ب ایندشون نگاه میکنم مثلا پسرم 15سالش بشه من چطور میخوام کنترلش کنم؟؟؟ تو زمونه ...

بچه هات زیر دست شوهرت خیلی آسیب می بینن چون شوهرت معتاده

چه بسا خدایی نکرده همین پسرت هم معتاد بشه!

دل داده ام بر باد * بر هر چه بادا باد...
ممنونم. میدونی من ب ایندشون نگاه میکنم مثلا پسرم 15سالش بشه من چطور میخوام کنترلش کنم؟؟؟ تو زمونه ...

به نظر من اگه بچه توی محیط خوب و اروم بزرگ بشه و تربیت خوب داشته باشه تو اینده مشکل ساز نمیشه

ولی اگه توی محیط بد حتی با وجود وضع مالی خوب شاید 

خداجون میدونم تنهایی هامو میبینی و از حال دلم خبر داری از اشتیاقم واسه مادر شدن و لحظه شماری و منتظربودن همه رو میدونی، از لحظات امیدواری وناامیدی،از گریه هام از دل شکستم از حسرت هام از آرزوهام همه رو میدونی و میبینیخداجون پس خودت کمکم کن هرچی خیره همون رو واسم پیش بیار که غیراز تو تکیه گاهی ندارم ای خدای بزرگ و ای معبود مهربان و بخشنده من،                      منتظر هدیه بزرگ از سمت تو هستم♥️♥️♥️
خوب گلم خودت که اینارو ماشالله میدونی.پس چرا میخوای خودتو اذیت کنی و هم مادرتو.مطمین باش همسرتم خوب ...

همسرش معتاده،خسیسه،

چطور خوب نگهداری می کنه؟!!!!

آخه یه پدر درست و حسابی که نیست

دل داده ام بر باد * بر هر چه بادا باد...
دخترش چند سالشه تو باهاش چطوری

من از سه سالگی نگهش میدارم و الان ۸سالشه...مثل تمام مادر و دخترای دیگه...میزنیم تو سرو کله هم...میجنگیم و آشتی میکنیم...رازهای مادر دختری داریم...شیطنت میکنیم و خرید و گردش میریم دقیقا مثل بقیه مادر و دخترا

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

عزیزم چقدر روزای سختی کاملا درکت میکنم من الان با شوهرم ی هفته س قهرم شوهرم همه مواردی که گفتی داره جز اعتیاد .کارم میکنه و از نظر مالی مشکل ندارم . بخاطر بچعام موندم نمیدونم چیکار کنم اینسری کتکم زد مادرشوهرمم منو زد .خیلی دعوای بدی پیش اومد دهن به دهن هم رفتیم .ولی منم مثل شما نگران بچهامم فقط. میدونم ببرم خونه پدرم منت همیشه سرم هست ولی بچهامو  جدا نمیتونم کنم از خودم 

همین که بتونی خودت باشی کافیه...😉
مشکلاتم زیادن. زندگی با پدر شوهر.خیانت.خسیس.اعتیاد.بی محبتی.فحاشی تهمت ناموسی.شکاک و بددل.اعتیاد.دس ...

يه شبه ايجاد شدن؟

فك رنكنم

چرا بچه دار شدي؟

گناه دارن بچه هات

چرا بايد بسوزن اين وسط

شما مسئوليت اشتباهت و بپذير

برگرد سر زندگيت براي بچه هات

يا جدا شو و مستقل شو

مادرتم حق داره الان كشش نداره ديگه