2777
2789
عنوان

من نمیتونم قید بچه هامو بزنم😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 55 پست
مشکلت با شوهرت چیه

مشکلاتم زیادن.

زندگی با پدر شوهر.خیانت.خسیس.اعتیاد.بی محبتی.فحاشی تهمت ناموسی.شکاک و بددل.اعتیاد.دست بزن.

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
الان یازده ماهشه. خیلی کوچولوئه چ روزای سختی داره میگذره

به نظرم با مادرت صحبت کن بگو بچه ها دارن بزرگ می شن اذیتاشون کمتر می شه هفته ای یک بار بده پدرشون نگه داره شما و مادرت یه کم استراحت کنید

دنبال کار و هنر باش که مستقل بشی

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نفقه ک چهارصد تومن میدن بهشون با اینن گرونی من فقط میتونم بل چهارصد یکیشون رو بزارم مهد.بعد خرج لب ...

با توجه به شرایطی ک گفتی 

بنظر من، یماه بدی شوهرت نگهداره

کلافش ک کردن

اونوخت خودش میاد گوه خوری

دو حالت داره یا میگه نگهدار خرجتونو میدم

یا میگ برگرد 

مطمین باش

دختر خاله منم سر ی مدصوعی اومد دخترشم اورد دوسال تمام فقط پله های داذگاه رو بالا پایین کردن تا قاضی دستور داد بچه رو بدن باباش

سر 3ماه اومد گف بیا بریم سر خونه زندگیمون من ب تنهایی نمیتونم اینو نگهدارم

مشکلاتم زیادن. زندگی با پدر شوهر.خیانت.خسیس.اعتیاد.بی محبتی.فحاشی تهمت ناموسی.شکاک و بددل.اعتیاد.دس ...

واقعا سخته پس زندگی بااین شوهر

چطوری پس بچه ها میتونن با همچین مردی زندگی کنن بیشتر صدمه میبینن 

پدرتون حمایتتون نمیکنن؟ 

خداجون میدونم تنهایی هامو میبینی و از حال دلم خبر داری از اشتیاقم واسه مادر شدن و لحظه شماری و منتظربودن همه رو میدونی، از لحظات امیدواری وناامیدی،از گریه هام از دل شکستم از حسرت هام از آرزوهام همه رو میدونی و میبینیخداجون پس خودت کمکم کن هرچی خیره همون رو واسم پیش بیار که غیراز تو تکیه گاهی ندارم ای خدای بزرگ و ای معبود مهربان و بخشنده من،                      منتظر هدیه بزرگ از سمت تو هستم♥️♥️♥️
خب پس یا باید برگردی یا بچه هات رو بدی به همسرت عاطفه رو بزار کنار و با منطق درمورد آینده فکر کن

حتی با مشاور هم حرف زدم

گفت دخترم ک الان س سالشه بهش بدم

وقتی هم ک پسرم دوسالشه شد اونم بدم.

ب نظرت این کار درستیه؟

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
بده به همسرت ولش سخته بعد میفهمی که تصمیم درستی گرفتی

جدی میگی

همه همینو میگن

ولی ب نظرت کار درستیه؟

حتی با مشاور هم حرف زدم گفت دخترم ک الان س سالشه بهش بدم وقتی هم ک پسرم دوسالشه شد اونم بدم. ب نظ ...

بله ...بچه باید جایی باشه که شرایط بهتره‌...منم همسرم یه دختر داره نگران نباش...اسم نامادری ها بد در رفته الان دیگه خوبم زیادن

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

عزیزم اصلا نده به شوهرت اگه اعتیاد داره بچه ها صدمه میبینن گناه دارن

شوهرتون وضع مالیش خوبه؟ 

خداجون میدونم تنهایی هامو میبینی و از حال دلم خبر داری از اشتیاقم واسه مادر شدن و لحظه شماری و منتظربودن همه رو میدونی، از لحظات امیدواری وناامیدی،از گریه هام از دل شکستم از حسرت هام از آرزوهام همه رو میدونی و میبینیخداجون پس خودت کمکم کن هرچی خیره همون رو واسم پیش بیار که غیراز تو تکیه گاهی ندارم ای خدای بزرگ و ای معبود مهربان و بخشنده من،                      منتظر هدیه بزرگ از سمت تو هستم♥️♥️♥️
بله ...بچه باید جایی باشه که شرایط بهتره‌...منم همسرم یه دختر داره نگران نباش...اسم نامادری ها بد در ...

دخترش چند سالشه تو باهاش چطوری

جدی میگی همه همینو میگن ولی ب نظرت کار درستیه؟

الان داغی و متوجه نیستی ولی بعدا میفهمی که چه کار درستی کردی..من کسایی رو میشناسم که از بچشون نگذشتن بعدا فهمیدن که چه اشتباهی کردن..شما میتونی هفته 1.2 بار ببینی.میتونی کار پیدا کنی اونا رم بعدا بیاری پش خودت نع که سربار مادرت باشی اونم معذب

به نظرم با مادرت صحبت کن بگو بچه ها دارن بزرگ می شن اذیتاشون کمتر می شه هفته ای یک بار بده پدرشون نگ ...

پدرشون نمیاد ببرشون منم چیزی نگفتم

الان داغی و متوجه نیستی ولی بعدا میفهمی که چه کار درستی کردی..من کسایی رو میشناسم که از بچشون نگذشتن ...

مادرمم واقعا زندگی خییلی سختی کشیده

پدرم خیلی اذیتش کرد.ان سی سال ب خاطر ما تحمل کرد اما ما برای اون چ کردیم هیچی فقط مشکلاتمون رو براش میاریم