2777
2789
عنوان

مرگ همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 33741 بازدید | 239 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخته هیچکس نمیفهمه من چی میکشم ۱۳روزمونده بود ب دومین سالگردعروسیمون 😔

خیلی سخته واقعا سخته منم الان همسرمو از دست دادم دارم دیوونه میشم ارزوی مرگ میکنم دیگه زندگیم معنا نداره 

خیلی سخته واقعا سخته منم الان همسرمو از دست دادم دارم دیوونه میشم ارزوی مرگ میکنم دیگه زندگیم معنا ن ...

خدارحمتش کنه روحش شاد

میشه خواهش کنم برای شادی روح همسرم صلوات بفرستید 😔😔😔😔 
سلام عزیزدلم الان ۵۷روزه که رفتی ۵۷ روزه که شبامو بی تو صبح میکنم ازخواب پامیشم دیگه نیستی برات صبحا ...

منم خانومی عزیزم را ازدست دادم 

به اندازه تمامی دونیا دوسش داشتم همش شب روز دارم گریه میکنم ارزو اینه خدامنو ببره پیشش  خیلی جوان بود 18سالش بود خودم 23سالمه خیلی سخته خدایا تنها آرزوم مرگه 

منم خانومی عزیزم را ازدست دادم  به اندازه تمامی دونیا دوسش داشتم همش شب روز دارم گریه میکنم ار ...

روحش شاد

میشه خواهش کنم برای شادی روح همسرم صلوات بفرستید 😔😔😔😔 

۹.۹شوهرم بادخترم و مادرم رفتن مادرم رو برسونن جایی من سفره نهارو انداختم شوهرمو دخترم برگردن ولی دیگه برنگشتندحالا من موندم بدون کس بی پدر فقط یه برادر مجرد دارم پس به خودت نیرو وایمان بده هیچ وقت ناسپاسی نکن هستن کسایی که شرایطشون بدتر باشه ازشما

۹.۹شوهرم بادخترم و مادرم رفتن مادرم رو برسونن جایی من سفره نهارو انداختم شوهرمو دخترم برگردن ولی دیگ ...

سلام، واقعا سخته، خدا بهت صبر بده،  الان 5 ماهه همسر مهربونم که واقعا یه فرشته بود من و دخترم که خیلی دوستش. داشت تنها گذاشت و رفت من که دارم دیوونه میشم😭😭

خدا بهت صبر بده انشاالله. این دنیا فانیه عزیزم اخرش میرسی بهش  سعی کن به بچه هات و آینده فکر ...

سلام برای فردی کهرخیلی درحق زن وبچه هاس ظلم کردوخیلی خیانتهاکرد وخیلی ماه ها زن وبچه هاش رو ول کرد ورفت ویادشون نکرد واخرهم خودکشی کرد وفوت کرد به نظرت این کارها باعث ارامش روحش میشه