2777
2789
عنوان

مرگ همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 33741 بازدید | 239 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که سردرنیاوردم میگی شوهرم مرداد مرده هنو مرداد ک نشده میگی ۵۷ روزه مرده بعد میگی ۷ ماهه مرده میگی خونه خودم میمونم خونه خودم داحتم بعد میگی ۴ ماهه خونه پدرم میمونم خودت فهمیدی چی ب چیه؟دروغ خیلی واجبه؟

من که سردرنیاوردم میگی شوهرم مرداد مرده هنو مرداد ک نشده میگی ۵۷ روزه مرده بعد میگی ۷ ماهه مرده میگی ...

سکوت میکنم چون جوابت فقط سکوته بشین درست بخون

میشه خواهش کنم برای شادی روح همسرم صلوات بفرستید 😔😔😔😔 
من که سردرنیاوردم میگی شوهرم مرداد مرده هنو مرداد ک نشده میگی ۵۷ روزه مرده بعد میگی ۷ ماهه مرده میگی ...

بشسن تاریخارو بخون ببین چی ب چبه بعد قضاوت کن من ی مدت خونه خودم موندم بعداومدم خونه پدرم درجواب دوستی ک پرسید الان خونه خودتی گفتم ن ۴ماهه اومدم خونه پدرم .شوهرمن ۲۶مرداد فوت شد تاریخارو درست بخونی میدونی چی ب چیه ن اینکه ونبال دروغ یاراست بودن باشی  .من امروز آه کشیدم ودلم شکست ازحرفت لطفا دیگه این تاپیک نیا

خیلی دلم ازش پره پس کی میخوام به ارامش برسم 😖😖😖😖 دوست داشتی دعام کن....

حتما عزیزدلم انشالله ک زندگیت درست بشه وبه ارامش برسی

عزیز دلم خدارحمتش کنه... بهت میگم فقط منتظر معجزه ی خدا باش که اون معجزه زمانه.... تحمل کن تا زمان بگذره بهت قوووووول میدم اوضاع بهتر میشه فقط چند سال زمان میبره... خودت بعداتعجب خواهی کرد... ما هم تجربه ی مشابه داشتیم به این فکر کن الان شوهرت اون دنیا در حال شادی و خوشی با حوری های بهشتییه... پس با غم و اندوهت شادی اونو زایل نکن❤️❤️

عزیز دلم خدارحمتش کنه... بهت میگم فقط منتظر معجزه ی خدا باش که اون معجزه زمانه.... تحمل کن تا زمان ب ...

😔😔😔ممنون گلم خدارحمت کنه  رفتگانتو

ممنون خودم ۲۸شوهرم ۳۷ سالش بود بهمن ماه بخاطرمسمومیت بچم سقط شد گفتم مهم نیست شوهرمودارم نمیدونستم ا ...

چقدر شبیه منی سال ۹۲ بچمو بخاطر پارگی کیسه اب از دست دادم پسرم جونم بود هنوز افسردگی داشتم که همسرمم به دلیل سکته مغزی فوت کرد دیوانه شدم شده بودم مرده متحرک تازه میخاستیم اقدام کنیم برا بچه دیگه..

ولی یه زندگی جم شد من داغون شدم ...

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
چقدر شبیه منی سال ۹۲ بچمو بخاطر پارگی کیسه اب از دست دادم پسرم جونم بود هنوز افسردگی داشتم که همسرمم ...

خدادحمت کنه همسرتو بهت درخواست دوستی میدم قبول کن

خدادحمت کنه همسرتو بهت درخواست دوستی میدم قبول کن

ممنون عزیزم همچنین همسر شمارو

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
انگار شما ازدواج کردی

اره عزیزم من ۲۱ سالگی همسرم فوت کرد..

تا ۳سالو نیم مجرد بودم دیدم مامانم داره از غصه من پیر میشه ازدواج کردم

اره عزیزم من ۲۱ سالگی همسرم فوت کرد.. تا ۳سالو نیم مجرد بودم دیدم مامانم داره از غصه من پیر میشه از ...

شما نمیخای ازدواج کنی؟