2777
2789
عنوان

مرگ همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 33741 بازدید | 239 پست
نه من یقین دارم ب زودی میرم پیش همسرم

منم مثه تو بودم ولی یه سال که دوسال شد فهمیدم زندگی اون چیزی که من فکر میکنم نیست..

چن وقته میگذره از فوتشون؟

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم مثه تو بودم ولی یه سال که دوسال شد فهمیدم زندگی اون چیزی که من فکر میکنم نیست.. چن وقته میگذره ...

۲۶مرداد اولین سالگردش بود من ۲۹سالمه

میشه خواهش کنم برای شادی روح همسرم صلوات بفرستید 😔😔😔😔 
۲۶مرداد اولین سالگردش بود من ۲۹سالمه

خدا رحمت کنه هنز داغی یه دوسالی دیگه بگذره میفهمی 

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
نه من یقین دارم ب زودی میرم پیش همسرم

شما خیلی خوبی که وفاداری برای آرامش و خوشحالیت دعا کردم 

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه
خیلی سخته هیچکس نمیفهمه من چی میکشم ۱۳روزمونده بود ب دومین سالگردعروسیمون 😔

سلام شوهر منم امروز 28 روزه  که پیشم نیست  دقیقا مثل شوهر شما فوت کرد

معده ش درد گرفت بعد دوروز ساعت سه و نیم صبح بد نفس کشید و ایست قلبی کرد و تا 115 اومد تموم کرد خیللللللللللللللی سخته بعد از اون یه ثانیه خوش نیست

سلام شوهر منم امروز 28 روزه  که پیشم نیست  دقیقا مثل شوهر شما فوت کرد معده ش درد گرفت بعد ...

سلام عزیزم ، الان چیکار میکنی ؟ همسر من دوازده روز پیش بخاطر کرونا فوت کرد ، نمیدونم چیکار کنم 

سلام عزیزم ، الان چیکار میکنی ؟ همسر من دوازده روز پیش بخاطر کرونا فوت کرد ، نمیدونم چیکار کنم 

سلام خدا رحمتشون کنه ، به سختی روزا رو میگذرونم خدا بهت صبر بده ، من اصلا نمیدونم چی شد که شوهرم فوت کرد سالم بود فقط کمی معدش درد میکرد که بعد دو روز ایست قلبی کرد تو شوکم یکدفعه ای بود ، بار سنگین داغ داره داغونم میکنه هم جسمی هم‌روحی 😟😟😟😟😟😟😟

سلام خدا رحمتشون کنه ، به سختی روزا رو میگذرونم خدا بهت صبر بده ، من اصلا نمیدونم چی شد که شوهرم فوت ...

خداصبرت بده عزیزم ، منم هنوز باور ندارم همسرم برنگرده ، خودم بردمش بیمارستان دیگه ندیدمش. 

خداصبرت بده عزیزم ، منم هنوز باور ندارم همسرم برنگرده ، خودم بردمش بیمارستان دیگه ندیدمش. 

عزیزم خدا بهت صبر بده خیلی بهت فکر میکنم شاید باورت نشه خیلی برات ناراحتم خدا خودش کمکت میکنه سعی کن خودت رو آروم کنی زیاد فکر و خیال نکن سر خودت رو با چیزی گرم کن مخصوصا که تنها هم هستی و غریبی 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

ممنون خدا به شما هم صبر بده ، توکل بر خدا  ، همه رفتنیم یکی زود یکی دیرتر ولی تو جونی شوهرت و  تکیه گاهت و از دست میدی بی اندازه سخته همش از خدا میخوام بهم صبر و توان بده تا بتونم زندگی و ادامه بدم بخاطر پسرم