شما خیلی خوبی که وفاداری برای آرامش و خوشحالیت دعا کردم
خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه
سلام عزیزم ، الان چیکار میکنی ؟ همسر من دوازده روز پیش بخاطر کرونا فوت کرد ، نمیدونم چیکار کنم
سلام خدا رحمتشون کنه ، به سختی روزا رو میگذرونم خدا بهت صبر بده ، من اصلا نمیدونم چی شد که شوهرم فوت کرد سالم بود فقط کمی معدش درد میکرد که بعد دو روز ایست قلبی کرد تو شوکم یکدفعه ای بود ، بار سنگین داغ داره داغونم میکنه هم جسمی همروحی 😟😟😟😟😟😟😟
عزیزم خدا بهت صبر بده خیلی بهت فکر میکنم شاید باورت نشه خیلی برات ناراحتم خدا خودش کمکت میکنه سعی کن خودت رو آروم کنی زیاد فکر و خیال نکن سر خودت رو با چیزی گرم کن مخصوصا که تنها هم هستی و غریبی
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
ممنون خدا به شما هم صبر بده ، توکل بر خدا ، همه رفتنیم یکی زود یکی دیرتر ولی تو جونی شوهرت و تکیه گاهت و از دست میدی بی اندازه سخته همش از خدا میخوام بهم صبر و توان بده تا بتونم زندگی و ادامه بدم بخاطر پسرم