2777
2789
عنوان

مرگ همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 33741 بازدید | 239 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خودتو بچسبون ب درس.ی کاری پیدا کن.  تو بچه نداری خداروشکر ک غصه اونو بخوری. خودت باید فکر خودت باشی. میدونم سخته اما قوی باش. از ی جایی شروع کن زندگی جدیدتو.  امیدوارم برا هیچ کس پیش نیاد. 

من باردارم خیلی از تاپیکت ناراحت شدم. میگن دعای باردارا زود میگیره!از خدا میخوام بهت صبر و ارامش زیاد بده

عزیزم خودتو بچسبون ب درس.ی کاری پیدا کن.  تو بچه نداری خداروشکر ک غصه اونو بخوری. خودت باید فکر ...

فدات بشم عریزم ببخش اذیتت کردم ازخدابخواه من برم پیش شوهرم همین

میشه خواهش کنم برای شادی روح همسرم صلوات بفرستید 😔😔😔😔 
خدا بیامرزه.کاش شوهر منم میمردنه که بهم خیانت کنه ولم کنه هزار جور حرف وحدیث تحقیر بشنوم.ببخشی تو تا ...

منم میگم کاش شوهرم مرده بود یاخودم قبل ازخیانتش مرده بودم تاحداقل بدون کینه وباخاطره بدازهم جدانمیشدیم 

خدایا،تو بساز،توبسازی قشنگتره❤

سلام عزیزدلم الان ۵۷روزه که رفتی ۵۷ روزه که شبامو بی تو صبح میکنم ازخواب پامیشم دیگه نیستی برات صبحانه درست کنم میکفتم آقایی نیمرو یا املت میگفتی املت ومن بدو میرفتم وبرات صبحانه حاظر میکردم آقایی ازروزی ک رفتی هنوز زیرکتری رو روشن نکردم هنوز چایی دم نکردم وحتی دیگه خودمم چایی نخوردم آخه توخیلی چایی دوست داشتی ووقتی خونه بودی همش میکفتی چایی بیار چایی ومنم تند تند چای تازه دم برات میاوردم بادارچین ک توعاشقش بودی آقایی دوس ندارم میوه بخورم ازهمه چی بدم میاد بوی غذا که میاد میخوام دق کنم یادوقتایی میفتم ک باذوق برات آشپزی میکردم آخه خیلی خوش  خوراک بودی ولی پرخور نبودی 😔😔😔آقایی خیلی سخته نبودنت همش نمازمیخونم ودعامیکنم خدامنوبیاره پیش تو 😔😔😔

میشه خواهش کنم برای شادی روح همسرم صلوات بفرستید 😔😔😔😔 
خیلی سخته مگه خدا چقدرادمو امتحان میکنه من ۳بارخودکشی کردم بعدش اما سررسیدن ونزاشتن 😔😔😔😔زندگیم خ ...

سلام عزیزم 

دیدم که اومدی بودی تاپیکم و کامنت گذاشته بودی 

حتما صفحه 21 رو بخون در مورد خودکشی هست، حتما بخون عزیزم، لطفا🙏

عزیز دلم حواهر گل و با وفا توروخدا خودتو اینقد اینقد عذاب نده .میدونم کسی که همسرشو از همه ی ادمای دورورش بیشتر دوست داره وقتی میره حس میکنه هیشکیو نداره و تنهای تنها جا مونده اینجا.خیییلی وحشتناک.خیلی خوبه که بخدا برا دردات پناه میبری ازش میخوام آرومت کنه عزیزم.خداهمییئشه باهاته و تنهات نمیذاره پس بهش توکل کن🌷

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤