2777
2789
عنوان

من خیلی حسودم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 70 پست

ب ی ورت باوا 

بهش بگو ادم باید از شوهر شانس بیاره مادر شوهر و ...کیلو چند؟

تازه  بگو بنظرم بااین رفتارت نمیتونی بچه هاتو درست تربیت کنی

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
۳ساله خونش نمیرم هرجاییم هست نمیرم ولی احساس میکنم توفامیل چوافتاده که بهش حسودی میکنم چون دوتابچه د ...

خواهر من ۸سال بچه دار نشد همه مسخرش میکردن بهش فخر میفروختن که همشون بعد از خواهر من حامله شدن و دوتا بچه دارن خواهر من تو اوج ناامیدی باردار شد الان هم بچه اولش دوساله س دوقلو بارداره😄عزیزم نگران نباش خدا هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقلت کمه این جا از این جور تاپیکا میزنی امروز تو سایت انقدر اعصابم و بهم ریختن تا الان داشتم گریه می ...

تو رودی که از دست بچه های جاریت خسته شده بودی؟

بگو چه کردی 

باید خودت را قوی کنی و محل به جاریت نذاری ابداهم برات مهم نباشه باهات چه جوره

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
نیس

تو با همین افکارت منتظر بچه م هستی؟ 

امیدوار باااااش و به صلاح خدا ایمان داشته باش من وقتی بچه م سقط شد کلی غصه خوردم بعد از چن ماه بهم ثابت شد به صلاح خودم بوده 

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒
عقلت کمه این جا از این جور تاپیکا میزنی امروز تو سایت انقدر اعصابم و بهم ریختن تا الان داشتم گریه می ...

اینجامجازیه بهترین جاییه که میتونم حرف دلموبزنم هرکی هرچی دوسداره بگه قبوله

نه تو حسود نیستی اینو به خودت تلقین نکن ، تو از حرفها و طعنه ها دلشکسته ای و حق داری

برای اینکه حالت خوب بشه کلا اون ادم و رفتارهاش رو بسپار به خدا و فکرش رو بذار تو یه کیسه درش رو ببند از ذهنت بذار کنار ... نفرین هم نکن فقط بگو خدایا تو میبینی و اگاهی و من به تو اعتماد دارم

درگیر اون ادم نشو بذار هر چی میخواد بگه بقیه هم همینطور .... تو فقط بسپار به خدا و افسار دلت رو به دست بگیر تا اذیتت نکنه و از حساسیتش کم کنه

هر چه بیشتر بها بدی بیشتر اذیت میشی عزیزم خدا هست و خودش میدونه کی جواب بده بهش اعتماد داشته باش و با این فکرها و نفرین ها زندگی رو به خودت تاریک نکن

کلا فاز ذهنت رو عوض کن

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
تو رودی که از دست بچه های جاریت خسته شده بودی؟ بگو چه کردی  باید خودت را قوی کنی و محل به جار ...

اره والا امروز انقدر حالم و خراب کردن کل بدنم میلرزید از استرس 

بریدم همین الانشم اشکام رو صورتم خشک شده انقدر امپولای هورمونی زدم هورمونام بهم ریخته خودمم نمیدونم حالم چیه

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود 😁 به مدت نهههههههه ماه 😜 ورپریده میای این ماه تو شکمم یا خودم بیام با چک و لگد بیارمت 😫 
الان جبهه نگیرین که حسودی وفلان اره حسودم مگه من چی کم دارم بایدعنقدخاروذلیل شم

مادرشوهرم خیلی ب جاریم بها میداد و خیلی دوسش داشت دقیقا مثل شما،اومدم گرفتمش زیر نظر فهمیدم،اون همون کارایی رو انجام میده  که من انجام میدم،ولی فقط اون صبح ب صبح زنگ میزنه احوال پرسی میکنه،،منم بعد از اون همین کارو شروع کردم،الان منو حتی بیشتر از اون دوست داره😍 راستشو بخواین منم عاشقش شدم

یه روز من زنگ نزنم اون زنگ میزنه

ببین عزیزم هر کسی زندگی خودش رو داره.شک نکن تو هم خیلی چیزها داری که جاریت آرزوی داشتنش رو داره.و ای ...

ولی متاسفانه بعضیا به چیزایی خدا بهشون داده مینازن مث قیافه محل تولد یا همین بچه😓

لایک ندوس😡👊

همش طبیعی بود.فقط نفرین نکن.حذفش کن از تو ذهنت.تو جای اون نیستی بدونی اون چه مشکلاتی داره.چه غصه هایی داره.الان مامان من غصه میخوره که عموتون دختراشو شوهر داده واس پسراش زن گرفته.داره به من میخنده که دخترام موندن ور دلم.پسرام عرضه نداشتن زن بگیرن و...ولی من از بچه کوچولوشون متوجه شدم اصلا این طوری نیست. اولا عموم چند بار سکته کرده اگه خوش و خرم بودن که سکته نمیکرد.چندین بار دعواهای آن چنانی داشتن که منجر به سکته شده.بعدشم بچه هه به من میگه خاله شما پولدارین گفتم نه.پس چرا مامان بابام میگن شما بسکه همتون دکتر مهندسین دارین پول جمع میکنین وقت ندارین عروسی کنین؟ زاویه دیدها متفاوته. شاید از نظر اون شما خوشبخت ترین

وا کجات خار و ذلیله  جاریت چه کار بدی کرد متوجه نشدم ؟

بخاطربچه دارنشدن زبونم بسته س نمیتونم جواب یسری چیزاروبدم باهرکسیم رفت امدنمیکنم یعنی کلابافامیلای شوهروخودم قطع رابطه کردم