2821
2789
عنوان

قرص ازمایش

163 بازدید | 10 پست

خدایا این بیماری چیه ندول تیروئید .کنسر تیروئید .سرطان تیروئید لامصب هزار تا اسم داره جدیدن مد شده به همه خانما میدی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭تیروئید در میارن بعدشم ید درمانی بعد تا اخر عمر همش قرص ازمایش ازمایش قرص 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله خوب میشی من شنیدم مشکلات تیروئید از غم و استرس زیاد میاد باید استرس رو کنترل کنی

عمل شدم تیروئید ندارم ید درمانی هم شدم ۴ ماه بیچاره شدم هر ماه یه ازمایش خدا کنه بگه سالی یکبار بیا حالم خوب نیست

عزیزدلم آروم باش زندگی اینطوری نمیمونه همیشه اینقدر غصه نخور همه چیز راه حلی داره شما ایشالله زود زود خوب بشی ماهی یک بار آزمایش چیزی نیست که بچت هم صحبت نمیکنه خب بالاخره راهی داره ببر گفتار درمانی چیزی باید مشکل و از ریشه پیدا کنی حرص خوردن بیخود فقط به خودت آسیب میزنی

چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است ؟! من ز میخانه چشمان تو هر لحظه خرابم❤️ درخواست دوستی نده بیشعور!😒

گفتار درمانی بردم نتیجه ای نداشت

خب من خیلی دیدم از فامیلامون دیر صحبت کردن واقعا مشکلی نداشتن اما خیلییی دیر صحبت کردن 😕اینقدر نگران نباش پسردایی خودم اینقدر دیر به حرف افتاد

چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است ؟! من ز میخانه چشمان تو هر لحظه خرابم❤️ درخواست دوستی نده بیشعور!😒

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792