00sara69 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 8826 عنوان من خیلی حسودم😔 1317 بازدید | 70 پست بچه ها میخام امشب یه اعترافی کنم من خیلییی به جاریم حسادت میکنم😔مادرشوهرم خیلی به خودشوشوهرمیرسه درکل بیشترازبچه هاش به اونااهمیت میده مادرشوهرم شهرستانه وقتی برادرشوهرم وجاریم میخان برن خونش سرازپانمیشناسه ولی وقتی مامیریم زیاداهمیت نمیده انگارازکوچه بغلی اومدیم مابچه نداریم ۹ساله ازدواج کردیم اون دوتاپسرداره وقتی پسرکوچیکشوبارداربودمادرشوهرم اومددوماه اخروموندمراقبش باشه درصورتی که مادرش طبقه بالاسرش بودمن هیچکسواینجاندارم بارداربودم باخوشحالی زنگ زدم بهش خبردادم فکرکردم ذوق میکنه ولی....من استراحت بودم ۶ماه تمام یه زنگ بهم نزدبدم زایمان زودرس گرفتم جاریم اومدبیمارستان عنقدخوشحال بود سرازپانمیشناخت دیگه اومدم خونه هیچکدوم ازفامیلای شوهرم نیومدن بهم سربزنن به جاریم حسودیم میشه خداهرچی میخوادبهش میده به من میخنده مسخرم میکنه سربچه دارنشدنم میگه ما کاری نکردیم بخاطرهمین خدابهمون بچه داده هرچی نفرینش میکنم هیچیش نمیشه هرروزحالشم بهترمیشه وخودشوبیشتربرام میگیره انگارخدافقط میخواددهن منوسرویس کنه 1398/07/13 | 23:29 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سایه307 عضویت: 1392/10/14 تعداد پست: 23347 عزیز م انشاالله خدا دامنتو سبز کنه دلشکسته ای خدا دلتو شادکنه بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
شيطون_بلاي_زرشكي عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 8487 قطع رابطه و بى تفاوتي نسبت به كسانى كه روح و روانمون رو آزار ميدن بهترين كاره
00sara69 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 8826 الان جبهه نگیرین که حسودی وفلان اره حسودم مگه من چی کم دارم بایدعنقدخاروذلیل شم
دختر_گرانبها عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 35184 اعترافات جالبی بود .مخصوصا اون. قسمت نفرین کردنهات😶 دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...
دنیا___همسرم عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 5430 نفرین نکن بابا😰 به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود 😁 به مدت نهههههههه ماه 😜 ورپریده میای این ماه تو شکمم یا خودم بیام با چک و لگد بیارمت 😫
ستاره۱۳۶۸۸ عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 1802 من فقط اومدم بگم نفرين نكن انرژي منفيش به خودت برميگرده.ان شالله خدا زود فرزند سالم و صالح بهت بده آمين ۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿
zardchoobe عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 4623 منم خیلی میگم چرا خدا جواب ظالما نمیده ولی به این نتیجه رسیدم که صبر خدا زیاده ماهم باید صبر کنیم لایک ندوس😡👊
اااادر عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 2105 همه چی شانس میخواد خواهر اسم کاربریم خودمم نمیدونم چیه؟فکرمیکردم بعد میشه عوض کرد با این اسم دارم میسوزم ومیسازم😶😶😶خدایا دلم داره میترکه...محالمو اجابت کن😭😭😭😭😭😭
آناکارنینا۶۶۶۴۹۶ عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 5215 فقط به روح خودت اسیب میزنی با این افکار.به فکر خودت و شوهرتو زندگیتون برنامه های اینده تون و خوشی تون باش.به دیگران و زندگیشون فکر نکن
sadaf76 عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 37687 با تمام وجودم دعا کردم زود زود مادر بشی ...دیگران هر جور باشن مهم نیست انشالله تو هم مادر میشی و به ارزوت میرسی فقط به خودت و اینده ی زیبات فکر کن بقیه را بریز دور دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
banafshee عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 1654 😔ب خدا واگذارش کن هوا همیشع ابری یا افتابی نیس میشه بعده اینکه لایکم کردی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرسی❤❤