2777
2789
عنوان

من خیلی حسودم😔

1317 بازدید | 70 پست

بچه ها میخام امشب یه اعترافی کنم من خیلییی به جاریم حسادت میکنم😔مادرشوهرم خیلی به خودشوشوهرمیرسه درکل بیشترازبچه هاش به اونااهمیت میده مادرشوهرم شهرستانه وقتی برادرشوهرم وجاریم میخان برن خونش سرازپانمیشناسه ولی وقتی مامیریم زیاداهمیت نمیده انگارازکوچه بغلی اومدیم مابچه نداریم ۹ساله ازدواج کردیم اون دوتاپسرداره وقتی پسرکوچیکشوبارداربودمادرشوهرم اومددوماه اخروموندمراقبش باشه درصورتی که مادرش طبقه بالاسرش بودمن هیچکسواینجاندارم بارداربودم باخوشحالی زنگ زدم بهش خبردادم فکرکردم ذوق میکنه ولی....من استراحت بودم ۶ماه تمام یه زنگ بهم نزدبدم زایمان زودرس گرفتم جاریم اومدبیمارستان عنقدخوشحال بود سرازپانمیشناخت دیگه اومدم خونه هیچکدوم ازفامیلای شوهرم نیومدن بهم سربزنن به جاریم حسودیم میشه خداهرچی میخوادبهش میده به من میخنده مسخرم میکنه سربچه دارنشدنم میگه ما کاری نکردیم بخاطرهمین خدابهمون بچه داده هرچی نفرینش میکنم هیچیش نمیشه هرروزحالشم بهترمیشه وخودشوبیشتربرام میگیره انگارخدافقط میخواددهن منوسرویس کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط اومدم بگم نفرين نكن انرژي منفيش به خودت برميگرده.

ان شالله خدا زود فرزند سالم و صالح بهت بده آمين

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿

همه چی شانس میخواد خواهر

اسم کاربریم خودمم نمیدونم چیه؟فکرمیکردم بعد میشه عوض کرد با این اسم دارم میسوزم ومیسازم‌😶😶😶خدایا دلم داره میترکه...محالمو اجابت کن😭😭😭😭😭😭

با تمام وجودم دعا کردم زود زود مادر بشی ...

دیگران هر جور باشن مهم نیست انشالله تو هم مادر میشی و به ارزوت میرسی 

فقط به خودت و اینده ی زیبات فکر کن بقیه را بریز دور

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏