2777
2789
عنوان

من خیلی حسودم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 70 پست
قطع رابطه و بى تفاوتي نسبت به كسانى كه روح و توانمون رو آزار ميدن بهترين كاره

۳ساله خونش نمیرم هرجاییم هست نمیرم ولی احساس میکنم توفامیل چوافتاده که بهش حسودی میکنم چون دوتابچه داره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان جبهه نگیرین که حسودی وفلان اره حسودم مگه من چی کم دارم بایدعنقدخاروذلیل شم

عقلت کمه این جا از این جور تاپیکا میزنی امروز تو سایت انقدر اعصابم و بهم ریختن تا الان داشتم گریه میوردم شوهرم میگه از کجا انقدر پری

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود 😁 به مدت نهههههههه ماه 😜 ورپریده میای این ماه تو شکمم یا خودم بیام با چک و لگد بیارمت 😫 
الان جبهه نگیرین که حسودی وفلان اره حسودم مگه من چی کم دارم بایدعنقدخاروذلیل شم

وا کجات خار و ذلیله 

جاریت چه کار بدی کرد متوجه نشدم ؟

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.

الهی به حق 6ماهه امام حسین خدا بهت یه بجه سالم و صالح بده درسته حضرت علی اصغر کوچیکه اما با دستای کوچیکش گره های بزرگی باز میکنه ان شاءالله سال دیگه تو همایش علی اصغر کوچولوت رو ببری

خدایا شکرت
۳ساله خونش نمیرم هرجاییم هست نمیرم ولی احساس میکنم توفامیل چوافتاده که بهش حسودی میکنم چون دوتابچه د ...

بنظرم اگه حسودی نمیکردی نفرینش نمیکردی

باور کن نفرینات و حسادتت فقط خودتو داغون میکنه

ریلکس باش و افکار منفی رو از خودت دور کن

بدبخت به جاریت دو ماه رفته افتاده گردنش فکر کردی جاریت الان خوشحاله نه بابا  بهتر که بیشتر به اونا میچسبه تو راحتی وقتی زیاد تحویلت بگیرره فردا روز هم از تو توقع ممیشه ازش دور باش و راحت باش گلم

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔

نفرین نکن ب وقتش اون بالاسری همچین حالشو میگیرهههه که کیف میکنی 

خدا لعنت کنه ادمای بی فرهنگو که کلاسو تو بچه پس انداختن میبینن 

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒
۳ساله خونش نمیرم هرجاییم هست نمیرم ولی احساس میکنم توفامیل چوافتاده که بهش حسودی میکنم چون دوتابچه د ...

عالم و آدم بچه دارن چرا با اون فقط قهری؟ پس همه میدونن حسادت نیست و مشکلتون اخلاقشه

ببین عزیزم هر کسی زندگی خودش رو داره.شک نکن تو هم خیلی چیزها داری که جاریت آرزوی داشتنش رو داره.و اینکه بچه داشتن امتیاز محسوب نمیشه.چون فقط و فقط بچه رو خدا میده و آدمها دخالتی ندارن که امتیاز محسوب بشه.ان شالله خدا یه سالم و خوشگلش رو هم قسمت تو میکنه.......و اینکه نفرین خیییییلی بده...اول خدایی نکرده گردن کسی رو میگیره که نفرین میکنه.ان شا الله همیشه تو زندگیت خوشی باشه و شادی

مرا هزار امید؛هست و هر هزار تویی💙💙💙💙

بهش بگو گاهی بچه نداشتن بهتر از داشتن بعضی بچه هاس

دلتو بزرگ کن. منم بچه ندارم از خیلیا خیلی حرفا شنیدم. 

اما تحمل کن صبر خدا خیلی زیاده. 

هر کی بچه نداره بدبخت نیس و هر کی که بچه داره خوشبخت... 

صبر خدا زیاده. تحمل کن. معلوم نیس بچه های اون چجوری باشن

به حرف هیچکس اهمیت نده

خدا مصلحت هرکسو بهتر میدونه.حتما مصلحت شما تو اینه

دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بی‌کسی دامن مامانشو محکم می‌چسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر می‌چسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩‍👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚