2777
2789
عنوان

من خیلی حسودم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 70 پست
اره والا امروز انقدر حالم و خراب کردن کل بدنم میلرزید از استرس  بریدم همین الانشم اشکام رو صور ...

کی حالتو خراب کرد؟

من چند صفحه خوندم کاملا حق باهات بود فقط میگم اعتماد بنفس داشته باس و برات مهم نباشن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم حسودم🤭 تازگی حسود شدم 🤦🏼‍♀️

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦
کی حالتو خراب کرد؟ من چند صفحه خوندم کاملا حق باهات بود فقط میگم اعتماد بنفس داشته باس و برات مهم ن ...

صفحه های اخر نبودی بس 😏

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود 😁 به مدت نهههههههه ماه 😜 ورپریده میای این ماه تو شکمم یا خودم بیام با چک و لگد بیارمت 😫 
بخاطربچه دارنشدن زبونم بسته س نمیتونم جواب یسری چیزاروبدم باهرکسیم رفت امدنمیکنم یعنی کلابافامیلای ش ...

بچه هنه چیزه؟

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود 😁 به مدت نهههههههه ماه 😜 ورپریده میای این ماه تو شکمم یا خودم بیام با چک و لگد بیارمت 😫 
ولی متاسفانه بعضیا به چیزایی خدا بهشون داده مینازن مث قیافه محل تولد یا همین بچه😓

اونا رو فقط باید به حال خودشون رها کرد...چیزی که اگه خدا بخواد به چشم به هم زدنی میگیره مثل قیافه یا هر چیز دیگه ای که دیگه پز دادن نداره...

مرا هزار امید؛هست و هر هزار تویی💙💙💙💙
۳ساله خونش نمیرم هرجاییم هست نمیرم ولی احساس میکنم توفامیل چوافتاده که بهش حسودی میکنم چون دوتابچه د ...

واقعا دوتا بجه داره و تو رو میسوزونه بخاطر بجه نداشتنت،،، ووولا اگ من بودم میترسیدم از چوب خدا،،،،،، 

عزیزم مشکلت چیه .منم نازایی کشیدم با ختم قرآن خدا بهم بچه داد بدون هیچ دوا دکتری .از همه چیز بریده بودم و به خدا وصل شدم 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

چرا برات مهمن. ب این فک کن اوتا تو زندگی تو چ نقشی دارند؟! بود و نبودشون  به حالت فرقی داره؟! 

مهم توای مهم همسرته ک عاشقانه  بخادت  یعنی تو باید کاری کنی  ک بخاد  مهم بچته ک  مال توعه و تو مادرشی . غیر از اینها حتی پدر و مادر نقشی تو زندگی تو ندارند 

رسیدگی  اونها ب تو یعنی نیازمندی تو  ب اونها چیزی ک جاریت   نیاز داره این نشونه ی بی دست و پایی اونه!  سرتو بالا بگیر و بگو من  همیشه خودم همه کارامو کردم و محتاج دیگری نبودم.  ب حرفم توجه کن ببین  اونا چ نقشی تو بهبود زندگی تو دارند  اگر ندارند   از فکر ذهن زندگیت بنداز  تو خیلی  زن قوی هستی 👌

برای ازدواج موفق و عاقبت بخیری  همه جوونا دعا کنیم. این انرژی مثبت  برمیگرده تو زندگیت شک نکن🌸
دخترخاله ای من هم مثل شما بود از شیرخوارگاه یه نی نی اورد الان ۵ سالشه خیلی هم خوشبخت هستند تازه روز ...

من اصلانمیتونم بچه کسی دیگه روقبول کنم پیشنهادرحم اجارییم داشتم ولی نمیتونم

الان جبهه نگیرین که حسودی وفلان اره حسودم مگه من چی کم دارم بایدعنقدخاروذلیل شم

من بهت حق میدم. احساستو درک میکنم. هرچند من جاری ندارم..منم وقتی خبر بارداریمو به مادر همسرم دادم معمولی رفتار کرد. قبلش هم میگفت بچه نیار. منو شوهرم خیلی بچه دوست داشتیم. بارداریم ناموفق شد وسقط شد. حرف وکنایه ها بماند. الان هرکی باردار میشه مادر شوهرم واسم پیام میده. مینویسه خبر مهم فلانی بارداره... حرصم میگیره واسه غریبه ها اینطوریه واسه بچه خودش چشم نداشت ببینه. منم کلا به رو خودم نمیارم که چقدر کاراش ازارم میده ضعف نشون نمیدم. خدای منم بزرگه

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع)