2821
2789
همیشه برام فال میگرفت    

عزیزم اون اقا ولت کرده تومیخواستی برا اون خودت بکشی؟؟؟عجب بابا اونی که ولت کرده واقعا ارزشش رو داشت به گناه کبیره برسی؟؟بعدها میفهمی وخداروشکر میکنی به این چیزا فکر نکن😡😡😡پاشوبرو وضوبگیر قران بخون وتوبه کن ازخدا بخواه تورو ببخشه بخت خوبی قسمتت کنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه خوب کاربریت فعال شد❤

😘😘😘خودم هلاک کردم تعهد دادم ک فعال شد

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
   حالم خیلی خوبه بچه ها واقعا ممنون کاش همه مثل شما بودن

خداروشکر عزیزم 

نرگس جان بخدا قسم خدا از ته دلم خبر داره بخاطر خودشیرینی نمیگم خداروقسم خوردم 

عزیزم فداتشم من تاحالا این چیزا و این قضیه هارو ندیدم و نشنیدم الان تاپیک دوستمون اومدم دیدم صدات میکنن رفتم تاپیکتو خوندم ی دختر دیگه ای رو شما گفتی خودکشی کرده تاپیکهاشو دیدم حالم خیلی بد شد هم برا شما هم برا دوستمون عزیزم باورکن ب امام حسین خیلی خوشحالم ک حالت خوبه 

عزیزم خانومی شما س سال از من کوچیکتری قربونت ۱۰سال ک چیزی نیس گلم تلاش تلاش تلاش 

تلاش کن هرچقدر خوردی زمین تلاش کن بالاخره موفق میشی بیا و ی جور دیگه خودتو ب همه ثابت کن 

قربونت برم خیلی مراقب قلب پاکت باش ندیده و نشناخته 😘 از ته دل بود 

مراقب خودت باش التماس دعا گلم فقط از خدا بخواه ب صلاحت باشه حتما میده حتما شک نکن هیچکس جز خدا دوستت نداره و البته بعدش مادر و خانوادت

😔 میشه توهم دلت برا مامانت بسوزه غم فرزند سختع خیلی سخته منم تو شرایط تو حتی بد تر از تو بودم   ...

کاش دردم رو قبلا تحمل نکرده بودم

میگفتم دندم نرم چشمم کور بخشیش خوب بود باقیش بد

کاش یه سال دو سال بود

میگفتم دندم نرم چشمم کور باید تحمل کنم

کاش...

تحملش سخته برام خواهرم باور کن دیگه نمیکشم

عزیزم چون بانامزد سابقت رابطه داشتی میگی؟؟بعدپ مگا ازمایش برا ازدواج ندادی ازمایشلت بارداری ندادی؟(ت ...

ن از ادرار فقط گرفتن  برا قبل بارداری ازمایش کامل ندادم  ینی ایدز توش نبود  

قضییه کدوم تاپیکه🙄

نمیدونم یکی تاپیک زد چرت پرت میگف بعد گفت نرگس ۱۳۷۳برام صدا بزنین

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
همیشه برام فال میگرفت    

تو اون مدتی که اونی که عاشقش بودم رفته بود من کل دیوان حافظ رو حفظ شدم 😔 الان برای شوهرم فال هاشو میخونم و اونم میگه چرا حفظی😄

«آن بازار شام، آن شیپور سلام، آن آتش‌بازی‌ها، آن ورود سفرا، آن عادیات خارجه، آن هورا کشیدن‌ها و آن همه کتیبه‌های زنده باد زنده باد، و زنده باد مساوات و برابری و برادری، می‌خواستید یکی را هم بنویسید: زنده باد شریعت، زنده باد قرآن، زنده باد اسلام.» - شیخ فضل‌الله نوری
عزیزم اون اقا ولت کرده تومیخواستی برا اون خودت بکشی؟؟؟عجب بابا اونی که ولت کرده واقعا ارزشش رو داشت ...

کاش میشد همه حرف ها رو زد قضاوت نشد

من در بهترین حالت تا ده سال دیگه نمی تونم ازدواج کنم

به خاطر مریضی مع دارم همین الانشم برام دیره و معلوم بتونم بچه دار بشم یانه

کاش میشد همه چیزو گفت

[QUOTE=106900872]ن از ادرار فقط گرفتن  برا قبل بارداری ازمایش کامل ندادم  ینی ایدز توش نبود   شماهم پاشو برو وضوبگیر قران بخون ازخدا کمک بخواهشربت باگلاب وبهار نارنج درست کن اروم شی طفل توشکمت هم اروم شه.برامنم دعا کن که امشب بدقلبم شکست😔😔😔

مطمئنم‌ کسی که خودکشی می  کنه از چند وقت قبل تصمیم نمی گیره فکر نمی کنه جار نمی زنه به همه بگه ...

من چندین بار بهش فکر کردم حتی روششم انتخاب کردم(در دسترس ترین وسیله)  ولی تنها نشدم که بشه انجامش بدم

اینی که شما میگین هست ولی همه ادما که یک جور نیستن اصلا فشار روانی این چیزا حالیش نیست     

چرا بهش فکر کردم ولی یادم میرفت  امروز شدیدا زده ب سرم

به خاطر بارداریته 

من‌ حامله بودم الکی الکی تو خونه می نشستم به مرگ یکی از خانوادم فکر می کردم به خاکسپاریش مراسماش خاطراتم باهاش جای خالیش تاااااااا شب که شوهرم بیاد دیگه از گریه نفس نداشتم😂

مخصوصا سه ماه اول

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄