2777
2789
عنوان

ازدواج نکنین🙂

225 بازدید | 14 پست

بعد ازدواج اونطوری که فکر میکنین نیس اون ادم ۱۸۰ درجه تغیر میکنه شما موقعی میتونی ازدواج کنی که مطمعن باشی اون مرد دوستت داشته باشه

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ.                                            بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾   برام دعا کنی ممنونت میشم    بوس بهت🥲😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوسم داره از کجا مطمین شم

امتحانش کن زمان بده عجله نکن برای ازدواج ثابت میکنه خودشو کم کم قبل ازدواج میتونی کات کنی بسادگی اما بعد ازدواج دیگ وقت ازمون و خطا نیست

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ.                                            بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾   برام دعا کنی ممنونت میشم    بوس بهت🥲😘

من شوهر میخوام از اون خوباش نه هول خیانتکار 😏

منم قبل ازدواجم خیلی معیار داشتم اما شوهرم برعکس معیارامه

اتفاقا دوست داشتن معیار نیست

ذات فرده معیاره

رو شناخت هم وقت بزارین

مرد ها اتفاقا خلاف ما زن ها خیلی دو رو دو رنگ نیستن زود خودشونو لو میدن فقط ما دخترا اینقدر احمقیم اون زمان که فقط خ بیاشو میبینیم

من ی دوست اسکل داشتم قشنگ مرده مشخص بود داره بهش دروغ میگه بهش میگفتم داره دروغ میگه بهت . میگفت نه چه دلیلی داره بخواد دروغ بگه یا میگفت که گناه داره فلان شرایط براش پیش اومده حق داره الان رفتارش این باشه

ما دخترا خودمون به خودمون زخم میزنیم

ازدواج هم یک فصل دیگه زندگیه...چه مجرد باشی چه متاهل زندگی همینه ،سختی برای هر دوتاش هست .ما ادما زندگیمون هر شکلی که باشه دلمون جور دیگه شو میخواد چون فکر میکنیم اونجوری راحتتریم ومشکلات کمتره.مسئله تجردو تاهل نیست قضیه نارضایتی و عدم تحمل مشکلات هست.نفس ادمیزاد دنبال رفاه و ارامش و اسایش و...ست و مدام در طلبشه هر جا هم میره بهش نمیرسه چون هدف از خلقتش چیز دیگه ست

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

۱۱سال دیر گفتی💔

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ