2777
2789
اره سال قبل برنامهرو مدیر یه باشگاه بهم داد من یک هفته استفاده کردم فقط خخخ شلوارم میومد پایین   ...

چ خوب 

کاش منم همینجوری لاغر می کردم

سخت بود همون رژیم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قبلا ۶۵ بودم عروسی ک کردم یهو وزنم امد بالا  دوس دارم بشم همون ۶۵

خوبه باز من 59بودم تا 82رسیدم چهارتا بارداری دوتا زایمانم داشتم البته الان 70منم دلم میخواد شصت وپنج بشم ولی رزیم نه کم کم با کم خوردن وتحرک زیاد کم میکنم از عید شش کیلو کم کردم  صورت خراب میشه با رزیم هر کاری هم بکنی صورت خراب میشه ودستها 

مامان دو پسر شیطون 

چ خوب  کاش منم همینجوری لاغر می کردم سخت بود همون رژیم؟

آره سخت بود مثلا گوشت گفت مرع بخور ماهی وبوقلمون اونم ابپز    برنج سه  الی پنج قاشق شبها فقط سالاد ویه دونه سیب روزا یا یه دونه موز یا سه الی پنج دونه خرما کاهو گفت زیاد بخور یادم نیس دقیق بعد برنامه رو دیدم عکس برات میفرستم درخواست دوستی بده بنویس برنامه رزیمی 

مامان دو پسر شیطون 

خوبه باز من 59بودم تا 82رسیدم چهارتا بارداری دوتا زایمانم داشتم البته الان 70منم دلم میخواد شصت وپنج ...

ب سلامتی 

وای من هنوز باردار نشدم اینجوری چاق شدم واویلا ب اینکه باردار بشم . هرکی میبینه میگ خوب نیست تو این سن چاق باشی پدرمو در اوردن بس ک گفتن

وزنت خوبه پنج کیلو ک کم کنی ب وزن مورد علاقت میرسی راحت. برای اینکه هم صورت خراب نشه مبیگن نباید مایعاتت کم بشه  

آره سخت بود مثلا گوشت گفت مرع بخور ماهی وبوقلمون اونم ابپز    برنج سه  الی پنج قاشق ش ...

باشه مرسی 😍

منم یه رژیمی تو یه کانالی پیدا کردم عجب بود مثلا تا چهارروز شب و روز سیب زمینی ابپز و تخم مرغ میخوردم .مینوشت دوتا سیب زمینب ابپز ولی یکی ک میخوردم سیر میشدم اصلا گشنم هم نمیشد .چ خوب هم وزن کم کردم ب هرکی میگم تعجب میکنه میگ سیب زمینی چاق میکنه

رژیم‌کتو زنیک دیگ چیه؟ 🤔

یه رژیم برپایه چربی و باید ۷۰ درصد غذا روزانه چربی باشه پروتئین و خیلی کمکربوهیدرات نون برنج شیرین میوه حدفه بجاش سبزیجات و گوشت تخم مرغ ماهی هرچیز پروتئین و سبزیجات با روغن های سالم محلی کره زیتون نارگیل باید استفاده بسه