2777
2789
عنوان

سه سال بعد...

| مشاهده متن کامل بحث + 10009 بازدید | 409 پست

خواهرم ازدواج کرده با یه نی نی تو بغلش که تازه به دنیا اومده پسرم 4 سالش شده و شوهرم پادردش خوب شده باشه 

مامان و بابام بدون هیچ دردی سلامت و سالم باشن همه دور هم جمع باشیم 

خیلی به این جمله روانشناس فکر میکنم که میگفت باور کنید اینایی که میان پیش من و ازم مشاوره میخوان مشکل ندارن اطرافیانشون هستن که مشکل دارن و من واقعا متاسف میشم و درمونده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسرم که تازه بدنیا اومده سه ساله شده، و داره کلی حرف میزنه_حس میکنم شنوایی ش مشکل داره، فردا دارم میرم شنوایی سنجی، دعا کنید هيچيش نباشه_ منم میگم واس چقدر حرف میزنی بچه یه دقیقه ساکت باش که خواهرت درسش رو بخونه، خودمم فوق لیسانسم رو گرفتم و دارم میخونم برای دکترا 

دعا کنید فردا بگن پسرم خوبه

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

سه سال دیگه درس داره تموم میشه تو رشته مورد علاقم 

لاغر شدم 😶

و شایدم ازدواج کرده باشم🙄

شیرین من بمان.. مگر این روزگار تلخ...   فرهاد خسته را به نگاهی امان دهد...   در زلف شب گره بزنم زلف مست را  ... شاید شوم به سوی تو راهی ...نشان دهد    حرفی بزن که عشق به هر واژه گل کند ... ما را نصیب دیگری از این زمانه نیس... با من از عاشقانه ترین لحظه ها بخوان ....حتی اگر هوای دلی عاشقانه نیس ...    با من بخوان ،تا این ترانه را با تو سفر کنم،  با من بخان تا در هوای تو  شب را سحر کنم ، با من بخوان😔😔

من سه سال دیگه این موقع سرکارم و کمی خسته ام آخه جمعه مهمون داشتم ، دامادمون که مریضه خوب شده و خواهرشوهرم که چندوقته دنبال باردار شدنه یه دختر خوشگل داره و خواهرم بارداره ، منم از بودن کنار همشون خیلی شادم 

س سال دیگه ارشدم گرفتم و کارمند هستم با همسر خوبی ک خدانصیبم میکنه از مسافرت برگشتیم داریم اماده میشیم بریم خونه باباهامون اول خونه بابای همسر بعد خونه بابای خودم 

انشالله همه حاجتروا بشن