2777
2789
عنوان

سه سال بعد...

| مشاهده متن کامل بحث + 10009 بازدید | 409 پست

انشالله سه سال دیگ یه دختروپسر دوقلو دوساله دارم شوهرمم برای خودش کارمیکنه ماشین مورد علاقشم گرفته اطرافیانمم سالم و سلامتن داداشمم سربازی رفته😍

قانون انتظارمیگه:👧منظر هر چی باشی وارد زندگیت میشه،پس دائم با خودت تکرار کن،من منتظر عالی ترین اتفاق ها هستم🙆

عشق شوهرم به من چند برابر شده.. مامانم سلامتی کامل داره. همه اعضای خانواده ام ، برادرام و خواهرم و.. همشون تو آرامشن. یه خونه به نام خودم دارم. با همسرم و دوقلوهام تو آرامش و رفاه و عشق داریم زندگی میکنیم. 

شرمنده ام که بی تو نفس می کشم هنوز

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سه سال بعد درحالی که بچه ام دو بغلمه و دومی رو توی شکم دارم 

دارم تو خونه خودم و مستقل از خانواده همسرم اشپزی میکنم و همسرم داره با عشق نگام میکنه 

و همزمان دارم با مادرم حرف میزنم و خیالم از شادی و سلامتی تمام خانوادم راحته 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

سه سال دیگه من یه دخملی خوشگل که با اومدنش همدم  داداشش بشه تو دلم باشه شوهرمم اون ماشینیو که آرزو داشت زیر پاشه بابام تو خونس و استراحت میکنه و دیگه کار نمیکنه مامانمم تازه از کربلا اومده خونش پره مهمونه 

خانوادم اومده باشن بهم سر بزنن خصوصا خواهرم و خواهرزادم😔😔😔مادرم باهام خوشرو باشه و از انتخاب همسرمم به هیچ وجه پشیمون نباشم

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

وضعیت مملکتمون خوب شده..خونه خریدیم با دخترم منتظر بابایی هستیم بریم بیرون باهم دیگه شام بخوریم واااایییی خدایا مرسی....دخترم دوسالشه 

تو مرا جانی وجهانی چه کنم جان وجهان را...    
انشاالله به خاطر این دل بزرگ و مهربونت که هیچ کس و از قلم ننداخت به تک تک ارزوهات برسی❤

فدات بشم عزیزم همچنین شما و بقیه دوستان 😍😍😍😍😍😍😍

انقد در مورد امضای قبلیم پرسیدین ک جریان چی بوده گفتم بزار عوض کنم توضیح بدم عاقا کاربری قبلیم مال 96 بود ترکید فقط و فقط بدلیل یه گ و ز 😐😐😐😐😐 اشتباه نکنید من گو ز ی در نکردم😑😑😑😑 یه خانومی چنان جلوی شوهرش بوق زده بود ک مرد بیچاره زندگی رو ول کرده بود رفته بود خبری هم ازش نبوده حالا این بانوی گوز نشان اومده بود دنبال راه چاره بود ک مرده رو برگردونه ولی طبق محاسبات من با اون شدت ک ایشون انفجار داده بود الان مرده باید تو سطح کره مریخ مشغول یافتن نشانه های حیات باشه 😐😐 بانوان گرامی لطفا هنگام مراوده و معاشه با همسرانتان خودتونو سفت بگیرید اگه نمیتونین سفت وایسین حداقل تاپیکشو نزنید روا نیست شما بگوزی ما قطع دسترسی شیم 😑😑😑😑😥😥😥😥😥