2777
2789
عنوان

سه سال بعد...

| مشاهده متن کامل بحث + 10009 بازدید | 409 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آخي كربلا رفتن مامانتون😍😍😍

اگه میشه یه صلوات بفریسن واسه رفتنش خیلی دلم میگیره وقتی خاله هام و دختر خاله هام واسه اربعین میخوان برن کربلا میان از ذوقشون میگن مامانم چشاش پر اشک و حسرت میشه😔😔😔

مرسی از تاپیک قشنگت..جالبه ک منم اسم دختر آیندمو حنا انتخاب کردم.. در حالی ک کمرم خوب شده باشه ..تا ...

ايشالا عزيزم

حنا اسم قشنگيه😍😍 كوتاهه، من اسم جمع و جور دوست تر دارم😄

اگه میشه یه صلوات بفریسن واسه رفتنش خیلی دلم میگیره وقتی خاله هام و دختر خاله هام واسه اربعین میخوان ...

اگه توانايي جسمي دارن خب بفرستينشون برن

هزينه ي آنچناني نداره كه

اگه توانايي جسمي دارن خب بفرستينشون برن هزينه ي آنچناني نداره كه

همین دیگه قسمتش نمیشه آخه آبجیم بارداره نمیخواد تنهاش بذاره اون یکی آبجیمم میره مدرسه هر کار میکنیم باز یه سنگ میفته جلو پاش

پر از احساس خوشبختی داشتن رو یادم رفت بگم😁😁

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

اجیم عروس میشه یه همراه مهربون

قرضا تموم میشن 

من ماشین دارم و دندونپزشکی میخونم 

خونه داریم و کنار همیم 

سالم و سلامتیم 

دلامون بعده این همه سال ارومه 

خداروشکر 

واسه چیزی که برات مهمه تلاش کن. حتی اگه اون تلاش احمقانه باشه. که اگه این کارو نکنی تو میمونی و یه حسرت بزرگ و چیزی که احتمالا دیگه راهی واسه برگشتن بهش وجود نداره.

سه سال دیگه من ازدواج کردم .ی دوقلو دختر هم توراه دارم خیلی خوشبختم.اونقدر که بدبختیای امروز حتی یادم نباشه.بی کس و غریب نیستم حتما برگشتم کشور خودم ب خوشی زندگی میکنم

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده
مرسی عزیزم الان شده یه حسرت بزرگ که چرا  ۱۲ سال پیشنهاد کار رو رد کردم به خاطر ازدواج همون سال ...

ممونم عزیزم😙😙

از خدا میخام هرکی که داره امضای منو میخونه  انشاالله هرحاجاتی داره برآورده شه ..واسه برآورده شدن حاجات منم یه صلوات بفرستین. ممنون   🙏خدایا اول کار شوهرمو درست کن بعدش بهمون ی خونه نقلی بده  بعدشم بچه های سالمو صالح بهمون بده..قول میدم بنده خوبی برات باشم😢واسم دعا کنید بچه ها