2777
2789
عنوان

سه سال بعد...

| مشاهده متن کامل بحث + 10009 بازدید | 409 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کنار دریای ترکیه هست

عه چه خوب 

خدایا قسمت بکن

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   

سه سال بعد...

خواهرم عروس شده ی نی نی کوچولو هم داره 

داداشم ی کار خوب گیرش اومده 

مامان و بابام با برادرام صحیح و شالم و خوشحال هستن 

خودم ی تو رشته مورد علاقه م مشغول تحصیل هستم و با شوهرم و سه قلوهام تو خونه خودمون هستیم  

در تاریکترین روزهای زندگی ات این را بدان که خدا در جواب صبرهایت ، درهایی را برایت می گشاید که هیچکس قادر به بستنش نیست . معجزات وقتی اتفاق می افتن ، که تو برای آرزوهات ، بیشتر از ترس هات ، انرژی بفرستی . زندگیتون پر از اتفاقای خوبِ یهویی❤  لطفا برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنید ۶ساله منتظرم ❤ممنونم ... تیکر بارداری نیست امیدوارم تا قبل از تموم شدن تیکر باردار بشم 
عه چه خوب  خدایا قسمت بکن

من عاشق ستاره دریایی ام چندتا دارم از قشم خریده بودم زدم به دیوارخیلی خوشگله

برم ترکیه سه سال دیگه یه عالمه جمع میکنم یه دیوارو کلا میزنم شمام رفتی بیار بزن دیوار

گله از دست کسی نیس ، مقصر دل دیوانه ماست😊
من عاشق ستاره دریایی ام چندتا دارم از قشم خریده بودم زدم به دیوارخیلی خوشگله برم ترکیه سه سال دیگه ...

دلم میخواد برم 

چقدر پول سفر سه نفر میشه عزیزم ؟

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   

ینی میشه سه سال دیگه بگم خدایا شکرت که حاجتمو دادی که نا امیدم نکردی😔دلم میخواد تا سه سال دیگه با کسی که دوسش دارم ازدواج کرده باشم😔فقط موانع راهمون برداشته بشن میتونیم ازدواج کنیم...توروخدا هرکی اینو خوند برام دعا بکنه به ولا خسته شدم😔😔🙏🏻🙏🏻🙏🏻

💚ماه را گم نکنی...!💚                                                           جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                        انشاالله ۱ تیر سال بعد من حاجتمو گرفتم😍😔🙏🏻                            به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) )بپیوندید