2777
2789
عنوان

سه سال بعد...

10004 بازدید | 409 پست

🤩🥳مثل يه جعبه ي آرزوها تصورش كن اين تاپيك رو 🥳🤩

مي خواي سه سال بعد همين لحظه كجاي زندگيت باشي؟ اول خودم:

با همسرم و دخترِ ٥ ماهم كه اسمش هم حناس از خونه ي بابام اينا داريم برميگرديم خونه ي خودمون.. امشب همه ي خواهر برادرا دور هم جمع بودم پيش بابا و مامانم( يه خواهر و برادرم ايران نيستن😔 تصور ميكنم اونا هم اومدن مهموني😍😍)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ای که هنوز ندارم امسال بیاد تو بغلم ۳ سال دیگه میشه ۳ سالش😍😍😍 منم تو خونه خودم باشم ماشین بخریم . حالا همه اینا نشد فقط بچه بشه 😓😓😓

این تیکر واقعی بود تا وقتی فهمیدم نه چهارهفته ام نیس باردار نیستم و ی اشتباه بود ی اشتباه که با احساستم بد بازی شد چقدر روز سختی بود اون روز ۱۷خرداد گفتن میاد تو بغلت ولی نمیاد نمیاد😭😓😔برا مادرشدنم دعا کنید

سه سال بعد دخترم اینموقع میره کلاس اول با دمپایی بالا سرش نشستم دارم بهش دیکته میگم  

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

سه سال بعد اینموقع دوس دارم با عشقم ازدواج کرده باشیم و دغدغه ازدواج و بهم رسیدن نداشته باشیم ..و اینکه خونه دار بشیم خدایا یعنی میشه

آهای تویی ک داری امضامو میخونی😊اره با توام عشقم😊 میشه واسم دوتا صلوات بفرسی و دعا کنی به اون چیزایی که تو دلمه برسم؟؟امیدوارم با همین صلوات خودتم به حاجتت برسی گلم مرسی❤❤❤