2777
2789
عنوان

سه سال بعد...

| مشاهده متن کامل بحث + 10004 بازدید | 409 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۳سال دیگه تمام اختلافای خانوادم باشوهرم تموم شده واشتی کردیم بابرادرشوهرمم اشتی کردم منم یه سه قلوخوشگل دارم اونم پسردوساله وتوراهیم یه دخترخوشگل ۸ماه دارم خونمم عوض کردم

تیکربارداری آیندمه صلوات بفرستین تابراورده بشه😍😍😍😍😍👶👶👶👶👶👶👶👶👶
ايشالا حتمن ميشه 😍به بهترين شكلِ ممكن

مرسی عزیزم دعا کنین 

آهای تویی ک داری امضامو میخونی😊اره با توام عشقم😊 میشه واسم دوتا صلوات بفرسی و دعا کنی به اون چیزایی که تو دلمه برسم؟؟امیدوارم با همین صلوات خودتم به حاجتت برسی گلم مرسی❤❤❤
تازه اول ساله بذار بهش دوتا حرف یاد بدن بعد دمپایی بگیر دستت😂😂

😁😁😁😁😁اینموقع دیگه حتما خط راستو یادش دادن میخام اونو دیکته بگم😁

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

سرمو گذاشتم رو سینه عشقم و باهم به کارای فردامون که هدفمونن فک میکنیم و درباره شون حرف میزنیم😍😍

لحظه به لحظه ی زندگی من،با غم رفتن توعه لعنتی سپری شد😔💔#Aخدایا به بزرگیت قسم،لطفا نزار حسرت نوازش دوباره ی موهای عشقم بمونه رو دلم☹❤

سه سال بعد دختر کوچیکمم مدرسه ای میشه . صبح بزارمشون مدرسه و برم سر کار(سر کار رفتن یه آرزوی بزرگه برام) برم سرکار خیلی چیزا درست میشه 

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد *** زندگی درد بزرگیست که درمان دارد

با همسرم و پسر عزیزم نشستیم داریم با ps4بازی میکنیم😂😂

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم