2777
2789
عنوان

سه سال بعد...

| مشاهده متن کامل بحث + 10004 بازدید | 409 پست

همچین موقعی سه سال دیگه دوس دارم تازه زایمان کرده باشم خونه ی مامانم باشم همه ی فامیل اومده باشن پیشم رنگه چشای بچم آبیه خودم دبیر زبان شدم🙂

کاربری قدیمیم ولی به علت شناسایی شدن تغیر کاربری دادم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همینجا ک هستم خوبه فقط پسرم خوب شده باشه

پسرت مریضه ؟

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 

سه سال بعد به عشقم رسیدم و لب دریاییم و با عشق به دخترمون که داره با ماسه ها بازی میکنه نگاه میکنیم و به فکر اینیم که دیگه بزرگ شده و باید داداشی براش بیاریم😍😍 دعا کنین برسم بهش

‏ینی گیرت بیارم،هی ببوسمت،هی ببوسمت
سه سال بعد دخترم اینموقع میره کلاس اول با دمپایی بالا سرش نشستم دارم بهش دیکته میگم    

تازه اول ساله بذار بهش دوتا حرف یاد بدن بعد دمپایی بگیر دستت😂😂

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌

خونه خریده باشم از مستاجری نجات پیدا کنم

دیگه با حساب کتاب دو دوتا ۴ تا زندگی نکنم

از نظر مالی اوکی باشم

زندگیم اصلاح شده باشه

خانوادم صحیح و سالم باشن

مشکلا مامانم حل شده باشه

من سه سال بعدو تصور میکنم خندم میگیره سه سال بعد همین جمع پای نی نی سایت موضوع تایپک خیانت شوهر...مادر شوهر...خواهر شوهر....و....😂😂😂😂

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

حتی جون و انگیزه ندارم که تصور کنم آینده رو...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
سه سال بعد به عشقم رسیدم و لب دریاییم و با عشق به دخترمون که داره با ماسه ها بازی میکنه نگاه میکنیم ...

انشالله که قسمت همدیگه باشین و خوشبخت باشین

کاربری قدیمیم ولی به علت شناسایی شدن تغیر کاربری دادم