2777
2789
عنوان

سه سال بعد...

| مشاهده متن کامل بحث + 10009 بازدید | 409 پست

سه سال بعداین موقع شوهرم کاردرست حسابی داره صاحبخونه شدیم بچه دارشدیم یه دختر موطلایی که اسمشم ساراست ان شاء الله

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍

۳ سال دیگه همچین شبی یه بچه خوشگل و سالم ۲ ساله کنارم خوابیده و تمام مشکلات مالی مون حل شده ...

و من هم چنان توی نی نی سایت هستم و ب همتون پیشاپیش سلام عرض میکنم 

خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم...                                                          اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

۳ سال بعد پسرم بزرگ شده منم اریشگاه زدم برا خودم پولدار شدم ماشین خریدم ازدواج خوبی کردم که هم من هم پسرمو خوشبخت کنه پدر و مادرم هم سالم باشن

خدایا تویی یاور تویی همدم تویی مهربان از مادر  😍😍😍

3 سال دیگه بخاطر ارتقای شغلی همسرم اصفهان باشم  و خواهر  برادرام

ی خودم و همسرم  همه خوشبخت و خوشحال 😋😋😋😋😋😋😋😋 بچهامم بذارم مدرسه و مهد ی نفس راحت بکشم از دستشون 😂😂😂😂😂 

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍

دوس دارم ۳ سال دیگه این موقع همه چی دقیقا مثل همین الان باشه برام 🙏🏻😍 و اینکه حال دل همه مخلوقات خدا خوب خوب باشه 🙏🏻😍🙏🏻

متاسفم لطفا منو ببخش متشکرم دوستت دارم

سه سال دیگ این موقع به امید خدا بچم ۱سالشه و منو مامانم و شوهرم میبریمش بیرون‌گردش😁😗😍

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       

سه سال بعد سلامت و سالم با دوتای نی نی دوقلو و دختر گلم و شوهرم همه در سلامتی کامل و زندگی عالی تر از الان و منم کارمو دوباره راه اندازی کرده باشم و یه زندگی عاشقانه تر و اروم تر از این ساعتم داشته باشم و خواهر زادهای لجبازم همه ازدواج کرده باشن پسر و دختر تا دو تا خواهرم نفس راحتی بکشن و کشورم از تورم و جنگ و جدال اومده باشه بیرون و همه آدم‌های اطرافم زندگی راحت و بی دغدغه ای داشته باشن تا نخواد مسافرتهامو قایمکی برم و بیام در آخر با شوهرم عاشق تر از همیشه زندگی کنیم و ریشه فقر و خیانت و طلاق از تموم خانواده های ایرانی خشکیده شود  هر کی خوند یه امین بگه یه لایک بفرسته امین یا رب العالمین 

خب زیادی دوستش دارم اما درکم نمیکنه و نمیفهمم    چونکه عاشقشم بخاطرش از همه بریدم مگه گناهه خب عشقمه     اما همیشه غرورم در کنار عشقم داشتم حاضر نیستم بخاطر هیچ کس حتی عشقم جز فرزندم غرورم رو بشکنم غرورم بخاطر دخترم میشکنم همین دخملم عشق مامان و باباشه 💖💖💖

خاورمیانه امن ترین نقطه ی جهان شده...

مَرد هستم، همین...                                                                                                                              پرسیدند ادب از که آموختی؟ گفت: از کاربران نی نی سایت.

کنار همسریم که ارزوشو داشتم

کنارم خوابیده و دارم نگاهش میکنم و خداروشکر میکنم برای همه چیزایی که بهم بخشید و به خیلی از ارزوهام رسیدم

اگر اینها نباشه

پس حتما خودکشی کردم و خانوادم در عزای منن

برام دعا کنید که بشه🙏💔