2777
2789
عنوان

سه سال بعد...

| مشاهده متن کامل بحث + 10022 بازدید | 409 پست

یعنی خوشم میاد تو تصورات همه هیچکس نیس ک از دورهمیه خونه مادرشوهرش برگرده همه از خونه مامان خودشون درحال برگشتن 😂😂😂😂 لامصب مادرشوهرا ی کاری کردن تو تصورات سه سال دیگه هم هیچکس دوسنداره بره خونشون 😄😃😂😂😃😃😃

انقد در مورد امضای قبلیم پرسیدین ک جریان چی بوده گفتم بزار عوض کنم توضیح بدم عاقا کاربری قبلیم مال 96 بود ترکید فقط و فقط بدلیل یه گ و ز 😐😐😐😐😐 اشتباه نکنید من گو ز ی در نکردم😑😑😑😑 یه خانومی چنان جلوی شوهرش بوق زده بود ک مرد بیچاره زندگی رو ول کرده بود رفته بود خبری هم ازش نبوده حالا این بانوی گوز نشان اومده بود دنبال راه چاره بود ک مرده رو برگردونه ولی طبق محاسبات من با اون شدت ک ایشون انفجار داده بود الان مرده باید تو سطح کره مریخ مشغول یافتن نشانه های حیات باشه 😐😐 بانوان گرامی لطفا هنگام مراوده و معاشه با همسرانتان خودتونو سفت بگیرید اگه نمیتونین سفت وایسین حداقل تاپیکشو نزنید روا نیست شما بگوزی ما قطع دسترسی شیم 😑😑😑😑😥😥😥😥😥

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

همسرم یه شغل خوب پیدا کرده باشه

مشکلات پدر مادرم حل شه

گروه آبی💙وزن شروع۸۰💙۷۹/۲۰۰💙۷۸/۱۰۰💙۷۷/۹۰۰💙۷۷/۳۰۰💙۷۶/۸۰۰💙۷۶/۱۰۰💙۷۵/۳۰۰💙وزن فعلی۷۴/۲۰۰💙وزن هدف۶۵💙تاریخ شروع۸.۷.۹۸💙قد۱۷ق۰❤باتشکرازبامدادخمارعزیز❤   چالش۶۳روزه تا شب یلدا به هدفم میرسم با یاری خدا💙هدف چالش۷۰💙

دلم میخواد سه سال دیگه....

یه خونه خریده باشیم و با شوهرم و بچم(بچه ندارم الان)خوشبخت کنارهم زندگی کنیم

دلم میخواد تمام ناراحتی های الانمو بیاد بیارم و بگم خدایاشکرت که تموم شد...

خیلیا خواستن مارو زمین بزنن...ولی نمیدونن بزنن زمین، هوا میره😎😝

از خدا فقط سلامتی وخوشبختی میخوام.برای خودم وخانوادم.

اینکه آرامش داشته باشم در کنار همسر ودخترم.

دوست دارم بی قراری ها واسترس هایی که الان دارمو دیگه نداشته باشم.انشااله.

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.

تو خونه خودم یاشم خونه مو خوشکل کنم با شوهرم دوتای بریم سرکار پسرم مدرسه میره سوم ابتدایی

فقط تو خونه خودم باشم همین مستاجر نباشم

من همونیم که گوجه رو از لایه ساندویچ میکشم بیرون وحال همه رو بهم میزنم☺️                                                                       لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستین😔💎💶

منو همسرم و رایا (دخترم )و راما(پسرم) حالمون خوبه خیلی خوشبختیم دخترم۵ سالشه پسرم ۲ سال

میخوایم بریم سفر چهار نفره❤

خونه خوشگلمون هم  مال خودمونه 

تا اون موقع همسرم قرار داد رسمی داره (شغلش)

با بالاترین حقوق و ساعت کاری ۸ ساعت .

ماشین شاسی بلند هم داریم

بسم الله الرحمن الرحیم تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....

سه سال بعد پسرم 5سالش میشه همش برام بلبل زبونی میکنه و هیچ نگرانی بابتش ندارم پیش دبستانی میره منم درحال درس خوندم سال سوم دانشگاه فرهنگیان...وضع مالیمون بهتر شده شوهرم شغل خوبی پیدا کرده خواهر و برادرام خوشبختن همه ما هم خوشبختیم

سه سال دیگه اینموقع شوهرم دیگه واسه خودش مغازه زده و واسه خودمون کار میکنه ماشین خریدیم و خونمونو بر ...

انشاالله به خاطر این دل بزرگ و مهربونت که هیچ کس و از قلم ننداخت به تک تک ارزوهات برسی❤

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز