2777
2789
عنوان

سه سال بعد...

| مشاهده متن کامل بحث + 10022 بازدید | 409 پست

برای ارزوهای همتون یه آمین از ته قلبم گفتم ❤

۳سال دیگ۵ این موقع  عشق و محبت بین منو شوهرم برگشته مثله قبل همو دوست داریم و زندگیمون کنار پسرمون غرق ارامشه.منم ارشدمو تو رشته خودم گرفتم شاغل هستم و طراح شدم😍😍😍 وضع مالیمون خوب شده خونه دار شدیم .خونه مامانم شامیم با همه خواهر برادرا هفته بعدشم قراره منو پسرم و همسرم بریم ایتالیا واسه گردش😍😍😍😍

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز

آخخخخخخخ خدااااااا کاش بشه

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشاءالله سه سال دیگه این موقع تو خونه خودمم یعنی خونه خریدیم

ماشین خریدیم وتازه از مسافرت خونه مامان اینا اومدیم دیگه دلتنگشون نیستم

یه اجی هم واسه پسرم اورده باشم

واینکه طلاهایی که فروختم والان ندارم تا اون موقع بخرم 

انشاءالله

اللهـــم العجل ولیک الفرج

در حالی که دارم چک میکنم لباسای دختر بزرگم واسه مدرسه آماده و مرتب باشه با خودم فکر میکنم چه خوب شد که سه سال پیش همین موقع ها شروع کردم و زندگی هممون و تغییر دادم، که حالا تو آرامش و رفاه باشیم

تو آغوش همسرم داره تو گوشم زمزمه میکنه دوسم داره و خوشبخت ترینه 

اون اتاقم دختر ۵ سالمو خوابوندم 

بعده یه شب خوب که به خرید و شهربازی گذشت شامم خونه خانواده من بودیم 

؟(دعا کنید برگردن برای کار پدرم تهرانن خانوادم )

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

بچم دو سالش باشه و ازایران هم رفته باشیم.زندگی نقلیمون آروم باشه بدون دخالتهای دیگران.

دعا کن سپس رها کن.سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی،فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را در زمان مناسب به رویت باز کند.

سه سال بعد

پسرم میره پیش دبستانی و من هم خوشحالم و هم ناراحت از اینکه زمان مثل برق و باد گذشته و اون نوزاد تپلوی نازم الان شش ساله شده و داره به سرعت بزرگ میشه.

توی خونه خودمون که خیلی بزرگتر از الانه زندگی میکنیم از مدل ماشین و ویلای شمالم که نگم براتون 😍😍😍

آدم منفور زندگیم به سزای اعمالش رسیده و ...😁😁😁

شوهرم همون جوری شده که دلم میخواد و خیلی زیاد عاشقشم مثل سال 88

خواهرم ازدواج کرده و بارداره امشبم با مامان بابام خونه م بودن و براش هوسونه پخته بودم

مامانم بازنشست شده و هرروز میتونه ناهارای خوشمزه درست کنه و ماام اونجا تلپ میشیم.

همه چی خوبه و پر از انرژی مثبت. منفیا همه نیست و نابود شدن.

فقط کاش تا سه سال بعد خواهر کوچیکمونم سر عقل اومده باشه و مارو ترک نکرده باشه.

هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.

اگر خدا بخواد

نینی دومم رو باردارم

شوهرم داره دکترا میخونه

خودمون خونه و ماشین داریم

نزدیک مامانم زندگی میکنم و تنش انشالله سالمه

سفر و گشت و گذارمون به راهه و نگران دخل و خرج نیستیم

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤

سه سال دیگه اینموقع شوهرم دیگه واسه خودش مغازه زده و واسه خودمون کار میکنه ماشین خریدیم و خونمونو بردیم یه جای بهتر و بزرگتر دخترم حدود 5 سالش شده و دیگه خانومی شده برای خودش داداشم ک الان نامزده عروسی کردن و رفتن سر زندگیشون و اون دوتای دیگه هم  ک مجردن ازدواج کردن اون یکی داداشم ک الان عروسی کردن خونه خریده مامانم دیگه استرس هیچیو نداره و غصه نمیخوره که فشارش بره روی 22 بابامم سرحال و تنش سالمه همینطور پدرشوهرم و مادرشوهرمم دیگه دست از کنایه انداختن برداشته و آروم شده برادرشوهرم یه دختر دوساله داره خواهرشوهر بزرگم ک جدا از شوهرش با دخترش زندگی میکنه اجازه داده شوهرش برگرده و باهم زندگی میکنن خواهرشوهر کوچیکم شوهرش یه شغل خوب پیدا کرده و مهمتر از همه اینا اینه که سه سال دیگه این موقع شوهرم بازم علاقش بمن مثه قبلنا شده و خیلی دوسم داره 😔

انقد در مورد امضای قبلیم پرسیدین ک جریان چی بوده گفتم بزار عوض کنم توضیح بدم عاقا کاربری قبلیم مال 96 بود ترکید فقط و فقط بدلیل یه گ و ز 😐😐😐😐😐 اشتباه نکنید من گو ز ی در نکردم😑😑😑😑 یه خانومی چنان جلوی شوهرش بوق زده بود ک مرد بیچاره زندگی رو ول کرده بود رفته بود خبری هم ازش نبوده حالا این بانوی گوز نشان اومده بود دنبال راه چاره بود ک مرده رو برگردونه ولی طبق محاسبات من با اون شدت ک ایشون انفجار داده بود الان مرده باید تو سطح کره مریخ مشغول یافتن نشانه های حیات باشه 😐😐 بانوان گرامی لطفا هنگام مراوده و معاشه با همسرانتان خودتونو سفت بگیرید اگه نمیتونین سفت وایسین حداقل تاپیکشو نزنید روا نیست شما بگوزی ما قطع دسترسی شیم 😑😑😑😑😥😥😥😥😥

سه سال دیگه این موقع من دختر یکسالم رو بغل کردم و با پسرکلاس اولیم و شوهرم از دور همی خونه ی بابام  برمی گردیم خونمون.داداشم ازدواج کرده و خانمش حاملس و من ع

مه شدم😍فداش بشم..یه ماشین شاسی بلند هم داریم و من ۲۰ کیلو از الانم لاغر ترم😂🤪💪