مي خواي سه سال بعد همين لحظه كجاي زندگيت باشي؟ اول خودم:
با همسرم و دخترِ ٥ ماهم كه اسمش هم حناس از خونه ي بابام اينا داريم برميگرديم خونه ي خودمون.. امشب همه ي خواهر برادرا دور هم جمع بودم پيش بابا و مامانم( يه خواهر و برادرم ايران نيستن😔 تصور ميكنم اونا هم اومدن مهموني😍😍)
سه سال بعد با سویل خانم وشوهرم وخونواده پدریم از به مسافرت چندروزه که خیلی خوش گذشته اومدیم وکلی از مرورخاطرات سفرمون میخندیم ووقتی ب خنده هامون نگاه میکنم خداروشکرمیکنم بابت عشق وصمیمیتی که بین عزیزام هس،خونمونم همون خونه دوبلکسه هستش که همیشه ب شوهرم میگم حیاطش پرازدارودرخته وبچه هامون توش بازی میکنن😁😁
دکترام رو دو ساله که دفاع کردم . پسرم ۹ سالشه و حسابی آقا شده . کارهای مهاجرتمون یکساله که انجام شده و من و شوهرم هردو اونجا یه کار مناسب پیدا کردیم . همه چیز عالیه !
دختر وپسرم الان دوسال وخورده ای هستن با شوهرم خیلییی خوشبختم ثروتمند شدیم وشیراز زندگی میکنیم
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
خانوادم سلامت باشن، درسم تموم شده باشه و کار مورد علاقم داشته باشم، همسرم کاری که میخواد راه انداخته باشه و حسابی توش موفق باشه، بچه داشته باشم و یه خونه ی خیلی بزرگ عالی تو یکی از بهترین جاهای شهر داشته باشیم
۳سال بعد همین فصل از سال ...منو شوهرمو بچه هام تو یکی از زیباترین شهرهای سوئیس ساکن هستیم، و خیلی شاد و خوشحال دارم، از پاییز هزار رنگ سوئیس عکس میگیرم.....
الهی ..تو پناهی .. پروردگارا قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین