2777
2789
عنوان

سه سال بعد...

| مشاهده متن کامل بحث + 10009 بازدید | 409 پست

سه سال بعد با سویل خانم وشوهرم وخونواده پدریم از به مسافرت چندروزه که خیلی خوش گذشته اومدیم وکلی از مرورخاطرات سفرمون میخندیم ووقتی ب خنده هامون نگاه میکنم خداروشکرمیکنم بابت عشق وصمیمیتی که بین عزیزام هس،خونمونم همون خونه دوبلکسه هستش که همیشه ب شوهرم میگم حیاطش پرازدارودرخته وبچه هامون توش بازی میکنن😁😁

دکترام رو دو ساله که دفاع کردم . پسرم ۹ سالشه و حسابی آقا شده . کارهای مهاجرتمون یکساله که انجام شده و من و شوهرم هردو اونجا یه کار مناسب پیدا کردیم . همه چیز عالیه !

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

۲۲ سالمه حدودا...

نمیدونم...برا ازدواج شاید زود باشه...

احتمالا دارم خودمو برا تغییر رشته تو ارشد آماده میکنم...

امیدوارم حال روحیم خوب شده باشه فقط...

دوست دارم زودتر زمان بگذره و زندگیم از این راکدی در بیاد حالا هر چند سال بعد که شد...

پیر شدم پیر تو ای جوونی!

دختر وپسرم الان دوسال وخورده ای هستن با شوهرم خیلییی خوشبختم ثروتمند شدیم وشیراز زندگی میکنیم 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

خانوادم سلامت باشن، درسم تموم شده باشه و کار مورد علاقم داشته باشم، همسرم کاری که میخواد راه انداخته باشه و حسابی توش موفق باشه، بچه داشته باشم و یه خونه ی خیلی بزرگ عالی تو یکی از بهترین جاهای شهر داشته باشیم  

۳سال بعد همین فصل از سال ...منو شوهرمو بچه هام تو یکی از زیباترین شهرهای سوئیس ساکن هستیم، و خیلی شاد و خوشحال دارم، از پاییز هزار رنگ سوئیس عکس میگیرم.....

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
انشاالله زود بخاستت برسی منم مثل توام در ب در دنبال کارم برم سرکار خیلی از مشکلاتم حل میشه..من برای ...

مرسی عزیزم

الان شده یه حسرت بزرگ که چرا  ۱۲ سال پیشنهاد کار رو رد کردم به خاطر ازدواج همون سال عقد کردم .

منم برات دعا میکنم چون درک میکنم چی میخوای

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد *** زندگی درد بزرگیست که درمان دارد

اول تنمون سالم باشه و خوش باشیم داداشم سروسامون گرفته باشه .مامانم به آرامش قلبی رسیده باشه خوش و سلامت باشه

یه خونه بزرگ تر خریده باشیم و رفته باشیم توش.ماشین بهتر .خودمم به خواسته هام رسیده باشم😌 

💚خانوم گل72هرکی از من بدش میاد بگه منم ازش بدم بیاد باهم روراست باشیم بهتره😅