2777
2789
عنوان

سه سال بعد...

| مشاهده متن کامل بحث + 10009 بازدید | 409 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منو همسری ودختر 7 سالم در کنار پسر 3 سالمون. میخایم بریم بیرون. ارامشم داریم زیاد

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 

سه سال بعد 

کلید اپارتمانم تو سعادت اباد رو جا گذاشتم خونه بابام اینا 

موندیم پشت در زنگ زدیم با پیک فرستادن هنوز نرسیده 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   

سه سال دیگه امام زمان عج ظهور کرده ایشالا مملکت و جهانمون درست شده

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

یه سری آدمارو حذف کردم اززندگیم کاملا آرامش دارم دخترم سنگ کلیه ش خوب شده قندم ندارم بچه هام خیلی خوشحالم با دوستم وبچه ها رفتیم ترکیه خرید

بعدش از کنار دریا ستاره دریایی جمع میکنیم

گله از دست کسی نیس ، مقصر دل دیوانه ماست😊
یه سری آدمارو حذف کردم اززندگیم کاملا آرامش دارم دخترم سنگ کلیه ش خوب شده قندم ندارم بچه هام خیلی خو ...

مگه کنار دریا ستاره دریایی هست؟

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   
دیگه پیشرفته شدن انموقع😁 دختر خواهرشوهرم تا ساعت2نگهش میدارن.مشقاشو بنویسه همونجا.هیچ کتاب و دفتری ...

خوبه دیگه

دیگه از شرشون راااحت میشیم😃

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

سه سال بعد....دوقلوهام یاسین ویگانه دوسال ونیم هستن ومنم ویار پسر توراهیمودارم اسمشم میذاریم یزدان.شوهرم ازسرکاررسیده آخه باماشین سنگین بیرون بودیگانه روبیشتر میبوسه ویاسین حسودی میکنه.بابچه ها بازی میکنه.بیشتردوستم داره دیگه خیلی وقته کمتر دعوا میکنیم. همسرم سیگارو ازبارداری اولم کنارگذاشته وخیلی وقته پاکه.خوبیم وخداروشکرسلامتیم.خونه ی مامانمینا همه شادوخوشحالن کوچولوها ازآب وگل دراومدن آبجیم باشوهرش خوبه وشام خونه ی بابام هستیم همگی.داداشام وآبجیام ومامانم وبابام توخونشون سلامتن وخوش وخرم بابچه هایی سربه راه.برادرزادم دیگه قرص نمیخوره وتیزهوشان میره.خدا به خواهرشوهرمم مثل من لطف کرده ونی نی زیاد داده وسرش شلوغه ودیگه دست ازسرزندگی من برداشته.پدرشوهرم دوستم داره.

سه سال دیگههه تو آتلیه ام دارم عکاسی میکنم واسه یه خانم باردار و پسرکوچولوم تازه نوپا شده و مرتب زیر دست و پامه همش میگهه ماما ماما و من زنگ میزنم ب شوهرم ک بیا این وروجک و ببر نمیزاره کار کنم در اخر میاد دنبالمون یه شام بیرون میخوریم و از روزه کاریمون حرف میزنیم و میریم خونه 😍❤🙇