2777
2789
عنوان

سه سال بعد...

| مشاهده متن کامل بحث + 10009 بازدید | 409 پست

سه سال دیگه خیلی وقته شدم مانکن وخوش اندام.الان بزرگترین مشکلم همینه دارم تلاش میکنم.با شوهرمو دخترگلم تو خونه خودمون که خریدیم تو آرامش داریم زندگی میکنیم تصمیم گرفتم برا بچه دوم اقدام کنم.😍💜

حیدربابا آغاجلارون اوجالدی، اما حیف جوانلارین قوجالدی  ...💞 شهریار💞

شوهرم يه شعبه ديگه مغازه زده، خونمون ١٢٠ متري توي جاييه ك دوست دارم، همه چيز عاليه، پسرم رفته پيش دبستاني، يه بچه ي شاد وخندون 😍 ماشينمون يه پژو سفيد نو و تر و تميز ، گواهي نامم گرفتم و يه ماشين ٢٠٦ دارم رنگ سفيد، اخرين برند گوشي دستمه

پسرمو رسوندم پيش دبستاني و بعد ميرم باشگاه و بعد پياده روي.... .

مدرك تافل هم گرفتم 

تيكر ارزوهامه و باردار نيستم🌷❤️❤️❤️❤️❤️  به ارزوهايم قول رسيدن دادم 💐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سه سال بعد یعنی مهر سال ۱۴۰۱ .شیش مهر ۱۴۰۱ ...ان شاءالله خیلی وقته فارغ التحصیل شدم ..تابستون عروسیم بوده و به مرد رویاهام بعد از سه سال عقد رسیدم ..لاغر و خوشگلم. ‌.خانوادم هرروز بهتر از دیروزن و خوشحالن..داداشم کلاس شیشمه ان شاءالله به سلامتی😍رفتیم تو خونه جدیدمون و پنت هوس دار ..باغ خریدیم😘😘😘  

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂

تو خونه خودم هستم و هیچ قسطی هم ندارم پسرم بزرگ شده و منو خیلی دوست داره داداشم ازدواج کرده و یه بچه داره مامانم مریضیش بهتره و بابام خیلی پولداره و دیگه کار نمیکنه ،خواهرشوهر مجردم یه کیس خوب داره و ازدواج میکنه پدرشوهرم مریضیش بهتره و  شوهرم یه کار خوب شروع کرده و وقتی میریم خرید دیگه نگران مدل خرج کردنم نیستم،مسافرت میرم تو هتل ،با هواپیما،طلاهای خیلی خوشگل میخرم و رستورانای عالی میرم🤔

پسر گلم اون موقع حدود 2 سالشه،زندگیم تو آرامشه.یه ماشین خوب خریدیم.شوهرم استخدام شده و از کارش راضیه،دیگه قسط و بدهی نداریم..مامان و باباهامون شاد و خرم دارن زندگی میکنن.خواهرم ازدواج کرده.

خدایا شکرت