2777
2789
عنوان

نامزدم گریه کرد

172 بازدید | 13 پست

ظهر باهم دعوا کردیم سر یه شوخی خیلی مسخره منم کلی حرف بارش کردم بهش گفتم از .... کمترم اگه با یکی روهم نریختم و ولت کردم و کلی حرف بد دیگه

بعد زنگ زد بهم قربون صدقه رفت و معذرت خواهی کرد گفت آشتی کنیم دیگه بهش گفتم حلال کن و خیلی دوستت دارم ولی میخوام تمومش کنم خسته شدم از بحث های الکی

دیر فهمیدم که جای شاه ماهی برکه نیست ..

اونم گفت به تصمیمت احترام میدارم هرچی بگی واقعا میخوای بری گفتم آره داشت حرف میزد و گله میکرد با بغض گفت انقد خودمو زدم سر حرفای ظهرا دستام سر شدن و قلبم تیر میکشه بعد یهویی زد زیر گریه بچه ها

نامزدت چ صبوره

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

چطوری اینقدر راحت میزنید زیر نامزدتون زمان ما زیر دوست پسرامونم نمیتونستیم بزنیم

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون و کاربرای زیر۱۸سال منو ریپلای نزنید ممنون.لایک نکنید
من و شوهرمم مدتیه دعواهامون خیلی زیاد شدههمش قهریمقبلنا وقتی دعوا میکردیم پیشقدم میشد ولی الان دیگه ...

تو پیش قدم شو دلشو بدست بیار

دلم سوخت براش=)مشکل روحیت چیه که یهو اینجوری بهم می ریزیقبلا اذیتت کرده و توو ذهنت مونده؟

فشار فصبی خونوادم رو خیلی وقتا متاسفانه روی اون خالی میکنم