2789
ببین عزیزم یه مدت که نباشی ارزشت میره بالا من دیگه به تجربه رسیدم مرداداز زنای خیلی دم دست زده میشن ...

نمیدونم بخدااا اخه تحمل دوریشم سخته برام ی روز قهر بودیم فقط تا ساعت ۶دووم اوردم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیدونم بخدااا اخه تحمل دوریشم سخته برام ی روز قهر بودیم فقط تا ساعت ۶دووم اوردم

اشتباهت همین جاست البته هرکسی واسه زندگی خودش تصمیم میگیره،من انقد براش گریه کردم انقد غصه خوردم که چشام گود افتاد،تمام خاستگارامو بدون لحظه ای فکر بخاطرش رد کردم،الان موندم دربه در یه خاستگار خوب😂

سخت ترین‌روزای زندگیمو میگذرونم
من یکسال تمام تلاش کردم و درآخر کم آوردم دیشب بعداز مدتها بهم پیام داد ولی جوابشو ندادم بهش گفته بود ...

بعضیا واقعا خیلی کم لطفی میکنن

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU
خودشم هزار بار گفته مث من دیگه براش پیدا نمیشه،البته من از دستش ناراحت نیستم شاید حکمتی داره ،من به ...

بمنم میگ هیچ دختری مث تو نیس برای من ولی قدرمو نمیدونه

بمنم میگ هیچ دختری مث تو نیس برای من ولی قدرمو نمیدونه

من هیچی براش کم نزاشتم از محبت از حمایت از مهربونی از وفاداری،یه عشق پاک داشتیم خودش از بیکاری کم آورد

اشتباهت همین جاست البته هرکسی واسه زندگی خودش تصمیم میگیره،من انقد براش گریه کردم انقد غصه خوردم که ...

خخخ منم اینجوریم ولی ب کسی نگفتم بخاطر اون رد کردم رفتم تو حسو حال اینک منو میگیرع مطمنم نمیگیزه خخخخ

مردا بی لیاقتن امروز بهش میکم خسته سدم دیگ ازاین وضعیت  بی گوشیی میگ پول جم کن گوشی بخر برام ان ...

واقعا؟؟؟من گوشیa7خودشو بهم داد وقتیم جداشدیم هرکاری کردم نبردش گفت دادم به خودت نمیخامش دیگه

واقعا؟؟؟من گوشیa7خودشو بهم داد وقتیم جداشدیم هرکاری کردم نبردش گفت دادم به خودت نمیخامش دیگه

ن این حتی زورش میاد هزار تومن واسم خرج کنه من پیش خودم میکم شاید بخاطر اینک میخاد ماشین بخزه ولی فک کنم از بی ارزشی منه

ن این حتی زورش میاد هزار تومن واسم خرج کنه من پیش خودم میکم شاید بخاطر اینک میخاد ماشین بخزه ولی فک ...

بخدا بااینم کنار اومدم گفتم مگ‌شوهرمه واسم خرج کنه ولی این داره اینجوری عذابم میده من اصن پول برام مهم تیس

کاش عادت کنم ولی خیلی وابستم

زمان درمان همه ی دردها هست 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
میگی زمان دوماهم ازش جدا بودم هرشبو هرروز بهش فک کردم تااومد باجونو دل قبول کردم کجااا زمان؟

چندوقته تو زندگیته ؟

تا خودت نخوای هیچکس نمیتونه کمکت کنه و ازت جداش کنه ففط ففط خودت باید بخوای 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋