2789
چندوقته تو زندگیته ؟ تا خودت نخوای هیچکس نمیتونه کمکت کنه و ازت جداش کنه ففط ففط خودت باید بخوای&nb ...

یکسال بخدا حس میکنم برام بده نباید نزدیکش شم حال خودم بد میشع

یکسال بخدا حس میکنم برام بده نباید نزدیکش شم حال خودم بد میشع

من تجربه ی ۴ ساله اش داشتم 

ولی اشتباهه اشتباهه 

و هرچیز اشتباهی تاوان داره 

سفت و محکم بایست و خودتو نجابت بده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

با یه روانکاو صحبت میکردم میگفت وقتی روزگار سعی میکنه آدم های بی ارزش رو از زندگیتون بیرون کنه شما چ ...

چون خر تشریف داریم و زبون نفهم

❤لطفا برای قبولی خواهرم در ازمون ی صلوات بفرستین❤
ببین عزیزم یه مدت که نباشی ارزشت میره بالا من دیگه به تجربه رسیدم مرداداز زنای خیلی دم دست زده میشن ...

خب الان سه ماه بهش اس ندادم ولی چرا خبری ازش نشده؟

چون خر تشریف داریم و زبون نفهم

یا شاید هم چون فکر میکنیم انتخابامون محدوده

من همسرم بهم خیانت کرد بهش گفتم حداقل دلیلش رو بگو من برات چی کم گذاشتم؟

گفت چون حس کردم نمیتونی به غیر از من با کسی دیگه باشی 

خداییش ببین این دلیل مسخره رو

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU
یا شاید هم چون فکر میکنیم انتخابامون محدوده من همسرم بهم خیانت کرد بهش گفتم حداقل دلیلش رو بگو من ب ...

خیانت خیلی دردناک.

منم کسی رو که دوست داشتم بهم خیانت کرد و با دوست دختر برادرش ی هرزه بود دوست شد 

بهش گفتی چرا این کارو کردی گفت دختره دوست داشته با من رابطه جنسی داشته باشه منم قبول کردم و به همین راحتی منو ول کرد

خیانت خیلی دردناک. منم کسی رو که دوست داشتم بهم خیانت کرد و با دوست دختر برادرش ی هرزه بود دوست شد& ...

چه باید کرد...آدم میمونه و یه دنیا تنهایی و یه دنیا حسرت 

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU
ولی حسرت خوردن واسه همچین ادمای اشتباه  اوایل خیلی ناراحت بودم ولی بقول پسر خاله دوست پسرم که ...

درسته قبول دارم شاید این دست طبیعت بوده که انسانهای نالایق رو از زندگیمون خارج کرده

اما چیزی که العان خیلی منو اذیت میکنه تنهایی هستش

درسته قبول دارم شاید این دست طبیعت بوده که انسانهای نالایق رو از زندگیمون خارج کرده اما چیزی که الع ...

چند سال با هم زندگی کردین؟

چند وقت جدا شدین؟

چند سال با هم زندگی کردین؟ چند وقت جدا شدین؟

5 سال زندگی و العان یک ساله که جدا

یا شاید هم چون فکر میکنیم انتخابامون محدوده من همسرم بهم خیانت کرد بهش گفتم حداقل دلیلش رو بگو من ب ...

همسر من هم ب من خیانت کرد ولی هیچ جوابی ب من نداد فقط سکوت کردو رفت

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....
همسر من هم ب من خیانت کرد ولی هیچ جوابی ب من نداد فقط سکوت کردو رفت

اخه خداییش من هیچی براش کم نذاشتم چه از محبت چه از عشق چه از رابطه از هر چی که بگی واقعا از همین میسوزم که آدم بدی نبودم در حقش همیشه براش کادو میخریدم همیشه هواشو داشتم انقدر باهاش خوب بودم که خواهرهای خودم بهش حسودی میکردن اما اخرش اینجوری با من کرد 

شما هم جدا شدین؟یعنی خیانتش رو قبول کرد؟

اخه خداییش من هیچی براش کم نذاشتم چه از محبت چه از عشق چه از رابطه از هر چی که بگی واقعا از همین میس ...

بله جداشدیم...داره با خیانتش زندگی می‌کنه و همزمان که منو داشت ازخبانتش بچه دارشد

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....
بله جداشدیم...داره با خیانتش زندگی می‌کنه و همزمان که منو داشت ازخبانتش بچه دارشد

خدا بهت صبر بده.

من دوست پسرم بود دیوونه شدم شما که همسرتون بوده دیگه خیلی دردناک تر و سخت تره