2789
بله جداشدیم...داره با خیانتش زندگی می‌کنه و همزمان که منو داشت ازخبانتش بچه دارشد

عجب...همسر من که خیلی راحت قبول کرد ولی از خیلی قبل ترش حس میکردم دلش با این زندگی نیست مدام بهانه میگرفت میگفتم شاید کمبودی توی زندگی داره سعی میکردم با مسافرت و تفریح و خرید اینا حالش رو خوب کنم ولی میدیدم من هر چی بیشتر از این کارا میکنم این از هر روز از من دورتر میشه تا یه شب که یهو گوشیش رو از دستش گرفتم و دیدم وایییییییی خیانت اونم با کی با پسر عموی خودم دنیا جلوی چشمام تیره و تار شد ولی اون عین خیالش نبود

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU
خدا بهت صبر بده. من دوست پسرم بود دیوونه شدم شما که همسرتون بوده دیگه خیلی دردناک تر و سخت تره

اینقدر برام دردناک بود ک وقتی فهمیدم اینکارو کرده و بچه دار هم شده شب تا صبح تموم استخونام انگار شکسته بود و من از درد ب خودم میپیچیدم تو شهر غریب اشک چشمام بند نمیومد خدا واسه کسی نخواد مرگ واسم راحت تر از همچین دردی بود😔😔😔😔

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عجب...همسر من که خیلی راحت قبول کرد ولی از خیلی قبل ترش حس میکردم دلش با این زندگی نیست مدام بهانه م ...

با پسر عمتون ازدواج کرد؟

اون لحظه چکار کردین؟

❤لطفا برای قبولی خواهرم در ازمون ی صلوات بفرستین❤
اینقدر برام دردناک بود ک وقتی فهمیدم اینکارو کرده و بچه دار هم شده شب تا صبح تموم استخونام انگار شکس ...

چند وقت باهاش زندگی کردی؟

بچه نداری؟

منم اون لحظه که فهمیدم انگار دنیا رو سرم خراب شد اومدم خونه کسی خونه نبود با تموم وجود از ته دلم جیغ کشیدم و گریه کردم

با پسر عمتون ازدواج کرد؟ اون لحظه چکار کردین؟

نه چون پسر عموم متاهله و دوتا بچه هم داره

هیچی چیکار کنم فقط بهش فرصت دارم که وسیله هاشو جمع کنه و بره برای همیشه

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU
نه چون پسر عموم متاهله و دوتا بچه هم داره هیچی چیکار کنم فقط بهش فرصت دارم که وسیله هاشو جمع کنه و ...

خیلیییی صبورین.

من بودم زنده به گورش میکردم

خیلیییی صبورین. من بودم زنده به گورش میکردم

چه ارزشی داره 

اون اصلا عین خیالش نبود خیلی ریلکس بود 

بخدا هنوز یک ساله گذشته هنوز بعضی شبا خواب ندارم مدام اون صحنه میاد جلوی چشمام

چند وقت باهاش زندگی کردی؟ بچه نداری؟ منم اون لحظه که فهمیدم انگار دنیا رو سرم خراب شد اومدم خونه ک ...

سه سال عقد بودیم سه سال زندگی مشترک...نه بچه نداشتیم هنوز

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....
عشق من دیشب بعد از مدتها بهم پیام داد با سنگدلی تمام جوابشو ندادم،این همه درحقم بدی کرد و سرد بود&nb ...

کاش بمنم پیام بده😟😟😟😟

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      
بچه دارین؟

نه خوشبختانه

تنها شانسم همین بود وگرنه یه بچه رو هم ول میکرد توی سرم و میرفت

نه خوشبختانه تنها شانسم همین بود وگرنه یه بچه رو هم ول میکرد توی سرم و میرفت

خدا رو شکر که بچه نداشتین.

ایشالا با ی خانوم خوب که لیاقت وفاداری شما رو داشته باشه ازدواج کنید

بی جهت خیالبافی نکنید، فراموش کردن عشق اول امکان نداره، مگه میشه عشقتوازیادببری،، مگراینکه عاشق نباشی یاعشق یه طرفه باشه، من بعدازچندین سال هنوزم یک لحظه فراموشش نکردم، کلأ توعالم خودم  بااون هستم،، عشق یه معشوق که به دل عاشق بشینه کارش تمامه دیگه خلاصی نداره تاروزمرگش،  مگراینکه بهش برسه