oaidaaaaa مدیر عضویت: 1398/06/01 تعداد پست: 2206 عنوان ترک عشق | مشاهده متن کامل بحث + 2800 بازدید | 93 پست بچه ها چجوری بفهمیم ی ادم دیگه دوسمون نداره؟ چجوری ب خودمون بفهمونیم و چجوری ترکش کنیم؟ 1398/06/24 | 12:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zeb عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 3642 کاش طرف من برنمیگشت نمیتونم دلشو بشکنم و دیگه هم نمیخام باهاش باشم موندم چه کنم سلام کجابودی خواهرتا حالا 😐 نوشتی باپسرعموت ازدواج کنیی خب بش بگوووو ❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤ اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
راضی_آرین عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 1926 سلام کجابودی خواهرتا حالا 😐 نوشتی باپسرعموت ازدواج کنیی خب بش بگوووو دیر به دیر سر میزنم اینجا،نمیتونم بهش بگم اصلا روشو ندارم هییییچ باهم صمیمی نیستیم سخت ترینروزای زندگیمو میگذرونم
sayabasin عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 826 عجب زندگی های پیچیده ای دارید.پست هاتونو خوندممن جای بعضیاتون بودم میمیردمدر کل وارد رابطه های حرام نشید که هیچی جز پشیمونی و حسرت نداره 🎀💞🎡🎆🥂.چند سال پیش ک این اکانتو ساختم، همینجوری یه نام کاربری چرت زدم ، بعدش دیگ نشد عوضش کنم😐🤝🏼
oaidaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/06/01 تعداد پست: 2206 عجب زندگی های پیچیده ای دارید.پست هاتونو خوندم من جای بعضیاتون بودم میمیردم در کل وارد رابطه های ح ... هیچکی نگفته شماجای بعضٌیا باش وقتی انق بیکاری میشینی تک تک ایناروومیخونی حتما دیونهدای خیلیاشونو خودمم یادم نیس واقعا چ ادمایی پیدادمیشن