2777
2789

به نظرم وقتی احساس کردی طرفت دوست نداره احتمالا ۷۰ درصد احساست درست هست 

ولی برای اطمینان کل دوران که باهاش داشتی بگرد 

ببین چ کار بزرگی برات این اواخر انجام داده ک نشون بده دوستت داره و اگه نبود ب احساست ایمان بیار 

و درمورد فراموشی 

اکه احساست واقعی هست 

باید زره فولادی به تن کنی 

شبهای زیاری قراره بیقراری دلت ببینی 

شبهای زیادی قراره هق بزنی 

شبهای زیادی قراره خودت اروم کنی 

ولی ...

اگه فکر میکنی رفتن بهترین کاره 

برو و نمون تو رابطه پوچ 

خودت خودتو بغل کن 

خودت خودت اروم کن 

دندون رو جیگر بزار 

عادت میکنی به نبودنش 

زمان درمان همه چیز هست 

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آفرین واقعا،،،،، ینی انگار دروصف عشق من گفتی

با یه روانکاو صحبت میکردم میگفت وقتی روزگار سعی میکنه آدم های بی ارزش رو از زندگیتون بیرون کنه شما چرا تلاش میکنید این اتفاق نیفته

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU
الان ببین چی گفتم

دیدم دقیقا مث منو عشقم من یکسااال تمام جنگیدم که از سرد بودن دراد ولی نشد که نشد اون بخاطر بیکاربودنش سرد شد و کم آورد وگرنه میدونم چقد دوسم داره همیشه ازبقیهدحالمو میپرسه ولی من بیخیالش شدم

سخت ترین‌روزای زندگیمو میگذرونم
با یه روانکاو صحبت میکردم میگفت وقتی روزگار سعی میکنه آدم های بی ارزش رو از زندگیتون بیرون کنه شما چ ...

من یکسال تمام تلاش کردم و درآخر کم آوردم دیشب بعداز مدتها بهم پیام داد ولی جوابشو ندادم بهش گفته بودم انقد که برات میجنگم همینقدرم میتونم بی تفاوت باشم

دیدم دقیقا مث منو عشقم من یکسااال تمام جنگیدم که از سرد بودن دراد ولی نشد که نشد اون بخاطر بیکاربودن ...

اینم مشکل داره من دارم میمیرم حتی گوشیشم شکسته پیام میدیم دیگ پولیم برام نمونده بخدا پیش خودم میگم واسه کی داری خودتو ب هردری میزنی این بی چشمو روعه

من یکسال تمام تلاش کردم و درآخر کم آوردم دیشب بعداز مدتها بهم پیام داد ولی جوابشو ندادم بهش گفته بود ...

منم گفتم بهش این فک میکنه من هیچوقت نمیرم ب پاش میمونم تا قیامت

اینم مشکل داره من دارم میمیرم حتی گوشیشم شکسته پیام میدیم دیگ پولیم برام نمونده بخدا پیش خودم میگم و ...

ببین عزیزم یه مدت که نباشی ارزشت میره بالا من دیگه به تجربه رسیدم مرداداز زنای خیلی دم دست زده میشن سعی کن آویزونش نباشی واسه خودت ارزش قائل باش تا دیگرانم برات ارزش قائل باشن