2821
2789
عنوان

ضایع شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 34 پست
منم ی بار با شوق داشتم ی کیفو امتحان میکردم جلو اینه فروشگاه، ندیدم و پای همسرمو لگد کردم. دختر فروش ...

خخخخخخخ ایول 🤣🤣🤣🤣

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐
منم یبار به مهمونا گفتم خاهر خونه نیس خود خواهرم گفته بود اینجور بگم حالش خوب نبود نخاست بیاد منم گف ...

وای درکت میکنم عزیزم منم یه بار اونجوری شدم 😂😂😂😂😂

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بخند تا دنیا ب روت بخنده گلم 😂

فدات 🤣😂

اره گلم میدونم ولی اگه پیش شوشو نبودم یه چیزی.. پیشش دیگه نفهمیدم چیکار کنم 🤕🤕🤕🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خاطره شده دیگ فداتشم بخاطرش سرزنش نکن خودتو :) مردا ب چیای جزعی توجه نمیکنن

به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(:

یه چیزدیگه یادم اومد چندسال.پیش باشوهرم رفتیم کیش یه کفش برام پسند کردمنم خوشم نیومد هی برابر فروشنده ومشتریها میگفتم اخه تودلم نمیره به لهجه خودم می گفتم از دوباره همه میگفتن خوبه.منم می گفتم اخه تودلم نمیره فروشنده گفت خانوم چه خبرته هی تودلم نمیره یعنی چی خیلی کم اوردم حالا شده سوژه شوهرم هروقت کفشارومیلینه مسخره میکنه

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
واااااای عالییییییییییی 🤣🤣🤣🤣

یه دونه دیگه هم دارم اون بدتره اونو بگم اصلا ضایع شدن خودت یادت میره.

با شوهرم رفته بودیم مسافرت بعد من سردرد داشتم به شوهرم گفتم تو شهر بعدی که رسیدیم بریم داروخونه قرص بگیریم گفت باشه، بعد یه داروخونه پیدا کردیم من رفتم داخل همون موقع چراغای ماشینمونم اتصالی کرده بود الکی روشن میشد شوهرم داشت اونو درست میکرد. خلاصه من رفتم تو داروخونه خیلی باکلاس گفتم جناب یه ورص استامینوفن 325 با یه ورق مفنامیک اسید بهم بدید لطفا. پسره هم گذاشت من حرفم تموم بشه با لبخند گفت خانوم اینجا داروخونه دامپزشکیه.😂😂😂😂😂 انقد خندیدم که حد نداره.ما فقط کلمه داروخونه رو دیده بودیم دامپزشکیشو ندیده بودیم.

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

یبار هم زمستون بود با شوشو داشتیم میرفتیم خرید که یهو یه دختری رو دیدم که خیلی بهم نگاه می‌کرد پیش خودم گفتم اینم از تیپ من خوشش اومده مثل اینکه..... یه چشم غره ای بهش رفتم یهو سقوط کردم 🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕نگو یه جوی آب هس که کلا با برف پر شده فکر کردم زمینه پامو گذاشتم روش.... 

قیافه من😟😖

قیافه دختره 😂🤣😂🤣

بیخیال بابا مگ آدم پیش شوهرشم ضایع میشه😂من سوتی میدم باهم ب خنگ بازیام میخندیم و اونم قربون صدقم میره گاهی🤣کلا راحت سوتی میدم جلوش😁

آروم جـونـم،بند بند دلـم،ریشه وجـودم، نور چشـمم،قلب بیرون از تنم، پناه خستگیای مامان، رفیق راه بابا... هربار که نگات میکنم و با ذوق بهم لبخند میزنی یه جون به جونام اضافه میشه...منو بابا همیشه پشتتیم تا تو قد بکشی و بهت افتخار کنیم...آخه تو خیلی از آرزوی ما قشنگ تر شدی نفسم... انگار خدا بابت سختیایی که واسه به هم رسیدنمون کشیدیم قشنگترین هدیه شو بهمون داد که بشه ثمره عشقمون...قربون خدا برم که مارو لایق تو دونست همه ی هستی مامان🩵✨

یه دونه دیگه هم دارم اون بدتره اونو بگم اصلا ضایع شدن خودت یادت میره. با شوهرم رفته بودیم مسافرت بع ...

واااای نمیری دختر ترکیدم 🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂🤣😂🤣😂

یه چیزدیگه یادم اومد چندسال.پیش باشوهرم رفتیم کیش یه کفش برام پسند کردمنم خوشم نیومد هی برابر فروشند ...

لهجه تون کجاییه. همین الان یه کاربری مثلا میخواست بگه به دلم نمیشیه گفت تو دلم نمیره!

لعنتی باهردینی حساب میکنم میبینم بازم میرم جهنم😞

وای مشابه این اتفاق برا منم افتاده 😫

یه بار با جاریمو برادرشوهرو شوهرم رفته بودیم بیرون بعد یه جایی  شوهرمو برادرش رفتن از سوپر مارکت چیز بخرن منو جاریم تو ماشین بودیم بعد من اومدم سرمو از شیشه بکنم بیرون شوهرمو صدا کنم نگو شیشه بالا بود محکم با سر رفتم توش 🥴🥴😢😢 جاریمم بلند بلند زد زیر خنده 😫🥴🥴

زیبایید،اما خالی هستید،برایتان نمیشود مرد...
بیخیال بابا مگ آدم پیش شوهرشم ضایع میشه😂من سوتی میدم باهم ب خنگ بازیام میخندیم و اونم قربون صدقم می ...

سوتی اشکال نداره ولی بین اون همه آدم وااای 😖😖😖😖🤣🤣🤣

وای مشابه این اتفاق برا منم افتاده 😫 یه بار با جاریمو برادرشوهرو شوهرم رفته بودیم بیرون بعد یه جای ...

خودمو خیس کردم 🤣😂🤣😂🤣😂

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز