2777
2789
عنوان

ضایع شدم

588 بازدید | 34 پست

دیشب رفته بودیم با همسرم لباس بخریم، دیدیم برقا رفته، منم هی غر میزدم که یهو برقا اومد و شانسی دیدم درست روبه‌رو ی فروشگاه هستیم منم جو گیر شدم با عجله به همسرم گفتم وای خداروشکر بیا بریم داخل.. که یهو.... بووووووووووم...   نگو درش از شیشه هس خودشم بسته س، با سر رفتم توشیشه.... وای خیلی بد ضایع شدم پیش همسرم و بقیه 🤐🤐😣😣😢😢🤕🤕🤣🤣

شما کی پیش همسرتون خیلی ضایع شدین؟ 

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من با شوهرم رفتیم پالتو بخرم دو سال پیش بعد سکسکه ام گرفته بود تو مغازه، یه پالتو دیدم خوشم اومد ازش اومدم شوهرمو صدا بزنم بیاد ببینتش تا دهنمو باز کردم با یه صدای بلند سکسکه کردم، همه برگشتن نگام کردن😂😂😂😂😂

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
😂😂😂😂 خدا خیرت بده دلم شاد شد من ک فعلا خداروشکر برام پیش نیومده

فدات وای هم گریم میگیره هم خندم 😢🤣🤣🤕🤕🤕

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐
من با شوهرم رفتیم پالتو بخرم دو سال پیش بعد سکسکه ام گرفته بود تو مغازه، یه پالتو دیدم خوشم اومد ازش ...

واااااای عالییییییییییی 🤣🤣🤣🤣

عزیزم اینک ضایع شدن نیست هرکسی دیگ جای شما بود ممکن بود همچی اتفاقی براش بیفته چون بعد اینک برقا میاد چشم هنوز عادت نکرده ب اون فضا خیالت راحت ضایع نشدی شما😊

به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(:

ناراحت نباش منم یه دفعه باشوهرم رفتیم فروشگاه حواسم نبود خوردم به میز پرت شدم اونور شوهرمو وهمزاهیمون سریع روشونو کردن اونور فرارکردن که وانمود کن همراهیم نیستن همه منو دیدن خیلی هم خندیدن

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
ببخشید اماا خییییلی خندیدم بچمو بیدار کردم😂😂😂😂

خخخخخخخ الهی همیشه بخندی عزیزم 🤣🤣🤣

عجله کار شیطونه  دیگه عجله نکنیا 😄😄😄

کاش نمیکردم 😢😢😢🤣🤣🤣

عزیزم اینک ضایع شدن نیست هرکسی دیگ جای شما بود ممکن بود همچی اتفاقی براش بیفته چون بعد اینک برقا میا ...

اره گلم میدونم ولی اگه پیش شوشو نبودم یه چیزی.. پیشش دیگه نفهمیدم چیکار کنم 🤕🤕🤕🤣🤣🤣🤣🤣🤣

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز