2777
2789
عنوان

الان چش شد؟

84 بازدید | 18 پست

شوهرم امروز صبح اومد از ماموریت برگشت منم عکس های نذری دیروز و سونوگرافی و اینا رو نشونش دادم و اون کلی کیف کرد و خوشش اومد بعد یهو شروع کرد به عذر خواهی کردن که اون شب پیشم نبوده(شبی که حالم بد شده بود و بردنم بیمارستان)و کلی ابراز پشیمانی کرد و گفت دلت باهام صاف میشه؟ منم گفتم که دلم همیشه بابات صاف هست هیچوقت نگران این موضوع نباش بعد گفتم فقط توی این وضعیت یه کم بیشتر هوامو داشته باش خیلی خوب نیستم که یهو پا شد رفت گفت میرم بیرون الان میام

من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان چش شده؟  ناراحته؟ چرا؟ عصبانیه؟ از دست کی؟ حرف بدی زدم؟

من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖
الان چش شده؟  ناراحته؟ چرا؟ عصبانیه؟ از دست کی؟ حرف بدی زدم؟

ن شایدم از دوس داشتن زیاده😅ناراحته بابت این ک عزیزاشو تو اون حال بدش تنها گذاشته خودشو مقصر میدونه 

خیلیم دوس داردتون

میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🙏🏻🙏🏻😊
شایدم متحول خلاصه ی کاری کرده فک میکنه در حقت ظلم کرده

این خوبه یا بد؟

فک کنم رفته طلا بگیره بیاره

طلا نمیگیره چون میدونه از طلا بدم میاد

از طلا فوتون میاد؟!

آره خوشم نمیاد استفاده کنم 

ن شایدم از دوس داشتن زیاده😅ناراحته بابت این ک عزیزاشو تو اون حال بدش تنها گذاشته خودشو مقصر میدونه& ...

واقعا ؟خواهرم چکار کنم که خودشو مقصر ندونه ؟