2777
2789
عنوان

چرا همه میگن پزشکی خوبه،پرستاری بده؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14765 بازدید | 587 پست
عزیزم اصلا به پرستار مربوط نمیشه اولین بار این حرفو میشنوم... مشکل اینجاست اکثرا مردم فکر میکنن یه م ...

بله حرف شما درسته و من كاملا وسط اين ماجرا ها هستم ولي اكثرا اونايي كه واسه مسئله هاي پيش و پا افتاده به بيمارستان مراجعه ميكنن و چيزي براي درمان ندارن اولين فردي كه مورد عنايت قرار ميدن پرستارخ نه پزشك

When you fully trust someone without any doubt, you finally get one of two resaults:a person for a life or a lesson for life 👻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خانوم پرستار  من هم امسال رتبه ۵ هزار آوردم  میتونستم دندون برم ، دارو برم ، احتمال ...

تو این تاپیک اعتماد به سقف کاذب بیداد میکنه . آخه کی و کجا با رتبه نهایت بالای 1500 میشه پزشکی آورد که فکر می کنید با رتبه 5 هزار از روی علاقه غیر از پزشکی انتخاب کردید؟؟ با این رتبه پزشکی نمی آوردی خواهر من . ببخشید ولی با این رتبه همون مامایی هم احتمال آوردنش کمه 

سلام خانوم پرستار  من هم امسال رتبه ۵ هزار آوردم  میتونستم دندون برم ، دارو برم ، احتمال ...

عزیزم رتبه ۵ هزار دندون و پزشکی و داروی کجا رو میاره؟

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
استارتر بنظر من یا الان داری شوخی میکنی و یا دروغ میگی که رتبه پزشکی داشتی . واقعا جدا پزشکی رو با پ ...

من مقایسه نکردن،من فقط گفتم هدفم پرستاری بود بعد کنکور هم با اینکه رتبم از انتظارم عالی تر بود اولین چیز زدم پرستاری بندر عباس، پرستاری شهرمون و قبول شدم حالا هرچقدر پزشکی از نظر خیلیانور علی نوره،برا من دوس داشتنی نبود

تو این تاپیک اعتماد به سقف کاذب بیداد میکنه . آخه کی و کجا با رتبه نهایت بالای 1500 میشه پزشکی آورد ...

😑 

اعتماد به نفسو شما دارید خانوم محترم که فکر میکنید میدونید

۵ هزار احتمال پزشکی آزاد هست ، دندون هم میشه ، دارو هم صد در صده 

مامایی هم ۱۰ هزار ، ۱۵ هزار میشه قبول شد جاهای خوب حتی 

لطفا وقتی نمیدونید اظهار نظر نکنید 

پایِ دوست داشتنت❤️، دخترانه ایستاده‌ام👰، درست مثلِ درختِ کاج🌲روبرویِ پاییز🍂🍁...           🚫 مخاطبِ پست ها و تاپیک های بنده ، خانوم های سایت ♀️ هستن وَلا غیر ! 🚫                                            
من مقایسه نکردن،من فقط گفتم هدفم پرستاری بود بعد کنکور هم با اینکه رتبم از انتظارم عالی تر بود اولین ...

عزیزم پزشکی از لحاظ پول خیلی بهتره و اینکه پزشک یه روزایی تو مطبش فقط ویزیت میکنه اما پرستار خیلی شغل سختی هست و همه ش باید سرپا باشی شما کار درستی کردی به علاقه ت توجه کردی کسایی که میگن چرا نرفتی دلیلشون پوله

ایولی چقد خوشحال شدم تو هم مث منی،بخدا فقط تو حرف منو میفهمی،میفهمی علاقه یعنی چی

😑  اعتماد به نفسو شما دارید خانوم محترم که فکر میکنید میدونید ۵ هزار احتمال پزشکی آزاد هست ، ...

ببخشید ولی دانشگاه آزادای اصفهان نهاااااایت تا ۲ هزار پزشکی و دندون میگیره اونم تو ظرفیت تکمیلی

عزیزم رتبه ۵ هزار دندون و پزشکی و داروی کجا رو میاره؟

پزشکی احتمالش خیلی کمه دولتی اما آزاد سمنان یا همدان و ... میشه آورد احتمالا

اما دندون دولتی و دارو راحت قبوله 

پایِ دوست داشتنت❤️، دخترانه ایستاده‌ام👰، درست مثلِ درختِ کاج🌲روبرویِ پاییز🍂🍁...           🚫 مخاطبِ پست ها و تاپیک های بنده ، خانوم های سایت ♀️ هستن وَلا غیر ! 🚫                                            
ایولی چقد خوشحال شدم تو هم مث منی،بخدا فقط تو حرف منو میفهمی،میفهمی علاقه یعنی چی

بله واقعا علاقه مهمه خواهر 

به من همه گفتن چرا داروسازی نرفتی ؟؟ 

ینی خسته شدم از بس توضیح دادم که علاقم مامایی بود ...