2777
2789
عنوان

چرا همه میگن پزشکی خوبه،پرستاری بده؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14765 بازدید | 587 پست

@شیلاجون  

قصد جسارت و فضولی نداشتم 

چون قراره وارد این حیطه بشم

گفتم خبر داشته باشم از حقوقش

پایِ دوست داشتنت❤️، دخترانه ایستاده‌ام👰، درست مثلِ درختِ کاج🌲روبرویِ پاییز🍂🍁...           🚫 مخاطبِ پست ها و تاپیک های بنده ، خانوم های سایت ♀️ هستن وَلا غیر ! 🚫                                            
عزیزم خودتو بکشی هم نمیتونی مجبوری اینو بگی.خدا تو رو افریده ما رو ببینی بسوزی و اخرش بگی غرور نداشت ...

اخی مادر جون انقدر از شما بالاتر هست من ارزو میکنم جای اونا باشم مودب فروتن .مهربان .دوست داشتنی با ظرفیت ،در عین حال شغل خوب و درامد خوب تحصیلات خوب .عقل متناسب با سن و سال 

نظام قدیمم که میخوام تغییر نظام بدم و جدید رو کنکور بدم اگه کسی هست با هم درس بخونیم پیام بده بهم .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@شیلاجون     قصد جسارت و فضولی نداشتم  چون قراره وارد این حیطه بشم گفتم خبر داشته ...

نه فضولی نیست ولی خیلیای دیگه قصد جسارت دارن...الان اون خانوم سکته میکنه تا بفهمه و بعد هم میگه من بیشترم میگیرم!خودشو کشت از بس درگیر منه .خصوصی پیام بده بگم بهت