2777
2789

سلام بچه ها من دانشجوی سال سوم پرستاریم،من اینقد درسم خوب بود و اینقد رتبم خوب شد ک نگو تعریف از خود نیست

با اینکه همه سر دست میشکستن برای پزشکی،من با علاقه رفتم پرستاری،اخه کلا هدفم بود پرستاری

حالابعد گذشت سه سال هنوزم هستن کسایی که میان میگن چرا پزشکی نخوندی رفتی پرستاری

مگه ما پرستارا چمونه؟؟؟😭😭😭😭

بخدا ماهم برا این جامعه مفیدیم،ما نباشیم کارتون لنگه که.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر دو خوبن ولی منظورشون اینه که شما که انقدر علاقه داشتی و با استعدادی شاید تو پزشکی بهتر بودی . یا شایدم حقوقشو میگن . 

بهرحال امیدوارم هرجا و در هر مرحله از زندگیت شاد و پیروز باشی❤

پرستاری اینجاش سخته که استخدام خیلی کم داره. بعد طرح بیکار میشن

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   

ازنظر درامد و جایگاه اجتماعی میگن وگرنه همه شغل ها مفیدن و اگر نباشن جامعه لنگ می مونه 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

بيشتر مسئوليت با شماست و خطائي هم باشه دكتر ميندازه گردن شما

بي حوصلگي و كلافه بودن مريض و همراه هم با شماست

اينا سختش ميكنه

When you fully trust someone without any doubt, you finally get one of two resaults:a person for a life or a lesson for life 👻

از حسادته

پرستاری واقعت رشته ی خوبیه ادم احساس مفید بودن میکنه تو جامعه و البته استقلال

موفق باشی عزیزم

مردم همیشه به چیزی برای گفتن دارن.

اونایی که ایراد میگیرن خودشون چیکارن!!!!!

شما کارتون از پزشکا سخت تره ولی خوب وجه پزشکی بالاتره وقتی با علاقه رفتی چرا نظر دیگران مهمه پزشکی هم می خوندی بازم حرفی. بود که درآمدش دیگه متل قبل نیست بعد از 7 سال تازه اول راه هستی

خب سطح ی پزشک  خیلی بالاتره..واقعا یکی نیستن

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.