2777
2789
عنوان

چرا همه میگن پزشکی خوبه،پرستاری بده؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14765 بازدید | 587 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگم 

پرستاری شغل فوق العاده ایه

خدمتی که شما میکنید واقعا قابل تحسینه 

بر منکرش لعنت

ولی متاسفانه در ایران نه از لحاظ اجتماعی و نه از لحاظ مالی شغل پرستاری قابل مقایسه با پزشکی نیس

و اینم باید بگم که متاسفانه الان پرستاری در حال اشباعه

و حقوق و مزایاش رو به کاهش

ولی پزشکی اگه تخصص بگیری نونت تو روغنه

همسایه ی حسود ما به من که پزشکی اولویت اولم بوده میگن چرا نرفتی دندون

در صورتی که رتبه ی من 714 شده و هر دو رشته رو به راحتی تو دانشگاهای تیپ 1 قبول میشدم

این مردم هر کاری کنی حرفی دارن واس گفتن

ولی از نظر منم امکان نداره کسی رتبه ش به پزشکی و دندون و دارو برسونه و بره پرستاری

من چند سال پیش پرستاری دانشگاه دولتی اوردم ولی علاقه نداشتم نرفتم بجاش رشته دیگه ازاد رفتم . الان صحبتش میشه شوهرم میگه اگه پرستار بودی باهات ازدواج نمی کردم   

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
چطور به این نتیجه رسیدی خطا گردن پرستار میفته😐😐

وقتي يه اشتباهي دكتر ميكنه گردن نميگيره 

مي پرسي هم ميگه من نبودم

ديگه اين وسط ميمونه پرستار و مريض و همراه و بدرفتاري با پرستار

When you fully trust someone without any doubt, you finally get one of two resaults:a person for a life or a lesson for life 👻
ببخشید ولی اگه رتبه پزشکی داشتی و پرستاری انتخاب کردی واقعا عقلت کمه . واقعا فکر میکنی پرستاری با پز ...

ن هیچ  شغلی با هیچ شغلی یکی نیس،منم ن بخاطر پول ن بخاطر عزت و احترام الکی نرفتم پزشکی،من فقط به پرستاری علاقه داشتم،من از پزشکی متنفرم حالا همه میزنن تو سرم ک چرا نخوندی

از حسادته پرستاری واقعت رشته ی خوبیه ادم احساس مفید بودن میکنه تو جامعه و البته استقلال موفق باشی ...

خودشون یکی مث پدر شوهرم بی سواده،چون برادر زاده اش بعد ششصد سال پزشکی اورده،فکر کرده منم عقده پزشکی داشتم نتونستم برم بخونم جاش رفتم پرستاری

وقتي يه اشتباهي دكتر ميكنه گردن نميگيره  مي پرسي هم ميگه من نبودم ديگه اين وسط ميمونه پرستار ...

عزیزم اصلا به پرستار مربوط نمیشه اولین بار این حرفو میشنوم... مشکل اینجاست اکثرا مردم فکر میکنن یه پا دکترن همه چیز رو خطای پزشکی میبینن یا میخوان بدون اطلاعات ایراد بگیرن بدون اینکه بدونن چی به چی هست فقط یه چیزی میشنون و میان میگن دکترام دیگه از دست مردم موندن توضیحم بدن نمیگرن مطلبو... مثلا طرف سرماخورده زور میکنه امپول بده نمیدونه که دکتر امپول نمیده چون مقاومت دارویی پیدا میکنی بعد میگه دکتر بی سوار بود یه امپولم نداد... طرف پریودش عقب افتاده به زور میگه امپول بده انگار خودش دکتره هر چقدر واسش توضیح بدی الان مشکلت ربطی به امپول نداره برات ضرر نداره قبول نمیکنه بعد میگه دکتر سواد نداشت ... طرف ۴ صبح دکتر کشیک رو بیدار کرده میگه تو نافم موی ابی در اومده نگرانم به عقلش نرسیده نخ پیراهنش هست😐😐 یه همچین ادمایی همه چی رو خطای پزشکی میبینن تا صبحم توضیح بدی واسشون سودی نداره فقط باید جواب سربالا بدی

رتبم نمیگم ولی زیر ۵ هزار بودم

سلام خانوم پرستار 

من هم امسال رتبه ۵ هزار آوردم 

میتونستم دندون برم ، دارو برم ، احتمال پزشکی هم داشتم 

اما علاقه ی من مامایی بود 

و با علاقه زدم مامایی 

مطمئنم اگر به خاطر دک و پوز میزدم پزشکی پشیمون میشدم 

خواهر ، شما هم به حرف مردم کاری نداشته باش

مهم اینه با علاقه رفتی پرستاری 

انشالله موفق باشی دختر خوب 

فک کردین پزشکی چیه آخه   

پایِ دوست داشتنت❤️، دخترانه ایستاده‌ام👰، درست مثلِ درختِ کاج🌲روبرویِ پاییز🍂🍁...           🚫 مخاطبِ پست ها و تاپیک های بنده ، خانوم های سایت ♀️ هستن وَلا غیر ! 🚫                                            
همسایه ی حسود ما به من که پزشکی اولویت اولم بوده میگن چرا نرفتی دندون در صورتی که رتبه ی من 714 شده ...

ولی من اینکارو کردم،چون بی اندازه واسه پرستاری علاقه داشتم،واسه همینه کسی باور نمیکنه فک میکنن رتبم بد شده نتونستم برم پزشکی،متاسفم واس این طرز فکر