2777
2789

پسرمو و میبرم مدرسه می بینم بعضی مامانا دوس دارن رفت و امد کنن ولی من ده ساله ازدکاج کردم وسایلم کهنه شدن مبلام ویترینم قدیمی شده خونمم کوچیکه واقعا خجالت می کشم شوهرمم پول داره ولی حسابگره فعلا عوض نمی کنه سعی می کنم با کسی گرم نگیرم خیلی ولی خیلی ناراحتم خیلی تو دلم غصه میخورم🥲🥲

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم بگم وسایلمم خیلی شبک نیس چون پدرم فوت کرده بود تقریبا ده سال پیش هم همه چیو معمولی گرفتم

اعتماد بنفستو ببر بالا و با چهارتا ادم فرهیخته معاشرت کن توشون

فرهیخته کجا بود خواهر همه عقلشون ب چشمشونه

عه من میگم چرا دوس دارم با یسری از دوستام گرم بگیرم اونا خونه ما میان ولی به من نمیگن بیا

اره با این دید نگاه کن شاید تو فشارن مث الان من

اعتماد بنفس که نداری، خوشی های زندگیتم وابسطه به فرس و مبلته

این زندگیه واسه خودت انتخاب کردی؟

خب هرکس یه جوره!

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
اعتماد بنفس که نداری، خوشی های زندگیتم وابسطه به فرس و مبلتهاین زندگیه واسه خودت انتخاب کردی؟خب هرکس ...

اخه الان همه بعد ده سال وسیله عوض کردن مال من داغون شده من قبلا اهمیت نمیدادم امسال خیلی حالم بده میبینم مردم چطور عقلشون ب چشمشونه

فرهیخته کجا بود خواهر همه عقلشون ب چشمشونه

خب نرو، سر بچتو خودت گرم کن همچین ادمایی اگه قراره باعث فکر و خیال بشن بهتر ک نباشن

نیازی نیست انسانها را امتحان کنید کمی  صبر کنید خودشان امتحانشان را پس میدهند 
عزیزم چه دلیلی داره با غریبه رفت آمد کنی والا من ۱۶ ساله ازدواج کردم وسایلم هم خیلی شیکن ولی اصلا اه ...

تا حالا تو این ده سال با کسی رفت و اند نکردم امسال بچم میره مدرسه می ترسم با مادرا گرم بگیرم بخوان رفت و امد کنن

دیگه پاره پوره و آشغاله مردم که نیس حالا قدیمی باشه ولله همه جی گرونه نمیشه خرید

نه ولی اینایی که من فیلم و عکس خونه هاشونو دیدم همه عوض کردم انگار ندارشون ماییم