2777
2789
عنوان

چرا همه میگن پزشکی خوبه،پرستاری بده؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14765 بازدید | 587 پست
پزشکی احتمالش خیلی کمه دولتی اما آزاد سمنان یا همدان و ... میشه آورد احتمالا اما دندون دولتی و دارو ...

عزیزم امکان نداره با 5000 سراسری دندان یا دارو ویا پزشکی بخونی!!! ازادم احتمالش بسیار بسیار کمه.ما مشاوره داریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظر کلاس اجتماعی ودرامد مسلم پرستاری خیلی پایین تر از پزشکی ودندان و داروسازی ولی لزومن پایین بودن ربطی به بد بودن نداره اتفاقا الان بازار کار پرستاری خیلیم خوبه بخصوص تو شهرستانها

عزيزم خب شما با ٥٠٠٠ هيچجوره پزشكي قبول نميشدي حتي پرديس! 

اينكه به شغل و رشتت خيلي علاقه داري بسيار قابل تحسينه اما خب هر كسي پزشكي و دندان رو ساير رشته ها ترجيح ميده و اين يك امر عاديه بخاطر جايگاه اجتماعي و درامد عالي اين رشته ها و كسي هم نميگه ساير رشته ها بدن 

عزیزم امکان نداره با 5000 سراسری دندان یا دارو ویا پزشکی بخونی!!! ازادم احتمالش بسیار بسیار کمه.ما م ...

من به چشم دیدم که دارم عرض میکنم 

اتفاقا دارو دولتی صد در صده

یکی از اقوام پارسال داروی دولتی ارومیه قبول شد با رتبه ۵ هزار و خورده ای 

سال قبل ترش هم دندون آزاد کرمان یکی دیگه از اقوام قبول شد با همین ۵ هزار و خورده ای 

با رتبه ی ۶ هزار هم یکی دیگه از اقوام دور پارسال داروی آزاد زنجان قبول شد 

رتبه ی زیر ۱۰ هزار شانس سه رشته ی پر طرفدار رو داره 

رتبه ی زیر ۲۰ هزار شانس مامایی و پرستاری و ... رو داره 

پایِ دوست داشتنت❤️، دخترانه ایستاده‌ام👰، درست مثلِ درختِ کاج🌲روبرویِ پاییز🍂🍁...           🚫 مخاطبِ پست ها و تاپیک های بنده ، خانوم های سایت ♀️ هستن وَلا غیر ! 🚫                                            
😑  اعتماد به نفسو شما دارید خانوم محترم که فکر میکنید میدونید ۵ هزار احتمال پزشکی آزاد هست ، ...

عزيزم خواهر خود من با رتبه ١١٠٠ دندون ازاد هيچ جاي كشور قبول نشد 

این حرفارو جای دیگه نزنیا . بهت پوزخند می زنن    

حرف حق رو خیلیا پپوز خند میزنن 

حسودی خیلی بده ها خانوم

پایِ دوست داشتنت❤️، دخترانه ایستاده‌ام👰، درست مثلِ درختِ کاج🌲روبرویِ پاییز🍂🍁...           🚫 مخاطبِ پست ها و تاپیک های بنده ، خانوم های سایت ♀️ هستن وَلا غیر ! 🚫                                            
من به چشم دیدم که دارم عرض میکنم  اتفاقا دارو دولتی صد در صده یکی از اقوام پارسال داروی دولتی ...

عزیزم امکان نداره مطمینن درمورد رتبه این افراد دارید اشتباه میکنیدقبولی در سه رشته دکتری باید رتبه زیر 1000 در سراسری و زیر 2000 در ازاد داشته باشید مگر اینکه سهمه خاصی مثل شهدا وجانبازان واسراو...... داشته باشید حتما شما در مورد اون افراد اطلاع کامل ندارید

عزيزم خواهر خود من با رتبه ١١٠٠ دندون ازاد هيچ جاي كشور قبول نشد 

رتبه ی هزار و صد ۹۷ الان داره پزشکی دولتی بابل میخونه 

اونوقت خواهر شما دندون اونم آزاد قبول نشد ؟؟