2777
2789
عنوان

همسرم....😔

373 بازدید | 18 پست

خانما ی مشکلی برام پیش اومده ک ذهنمو درگیر کرده... دیشب روی بازوی همسرم جای ی کبودی دیدم ازشم پرسیدم یجورایی طفره رفت. عادتشه بخاد بپیچونه خودشو لو میده 😂... کبودیش شبیه U برعکسه پرسیدمم حرفو عوض کرد بعدم گفت بد میخوابم دستم زیرم میمونه اینجوری میشه 😐😐😐!!! قبلش ی توضیحی ما رابطمون خیلی خوبه. عاشق همیم و واقعا همو دوس داریم. یکیمون بغض کنه اون یکی بغضش میترکه😔 اما چنبار رفتارای عجیبی دیدم ازش. مثلا با گوشی ور میره پیام میدم میگم چیشده میگه هیچی. چیزای بیخودی و الکیو پنهان میکنه و نمیگه. خودم میفهمم. الان میخام بدونم بنظرتون مشکل از افکار احقمانه منه یا واقعا ممکنه خبری باشه😔

تعداد رای : 18
نظرسنجی
همسرم
2
11%
.شَک
16
88%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم باید اگاه باشی ببینی واقعا مشکوکه یا فقط فکرای احمقانه ی توعه..غیر مستقیم مراقب باش..اگر‌چیزی ندیدی بیخیال شو

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بعضیا بدنشون بیخودی کبود میشه ولی درمورد پنهان کاری ودروغگوییش نمیدونم دلیلش چیه  به هر حال  دورادور چک ش کن 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍

ببین واقعیت اینه که مردها اگه دستشون به یه زن برسه ،۹۹ ونیم درصد ازش نمیگذرن.حتی اگه عاشق زنشون باشن

مثل آدمی که سیره ولی یه شیرینی تر خوشمزه میبینه وچاقم نیست،پس میخوره

متاسفم از گفتن این حرف ولی واقعیته

شاید همینجوری کبودشده ولی چرا پنهان کاری اخه؟

انگار عادتشه.به کسی کاراشو نمیگفت. شاید الان ک متاهل شده این عادت هموز باهاشه. ولی اخه همینجوری کبود شه اونم به شکل خاصی چرا پنهون میکنه دسپاچه میشه 😔 از دیشب درست نخوابیدم. 

باهاش رو راست باش نگو که بد دل شدی و شک کردی بگو یکم نگرانم میشه واقعی بگی بگو تو دروغ میگی و میپیچونی مشخصه

خودم مقل چی از جن میترسما..👹👹😈😈👺👺ساعت دو شب داشتم کاربری جدید میساختم  به جن فکر میکردم 😱👾💀👻👽 اسمم شد جن💀😱خودمم ترسیدم پاشدم بخوابم کل بدنمو بردم زیر پتو که پاهامو نگیره😨 😨😨😨خلاصه حلالم کنید اگه یه لحظه موهای تنتون  سیخ شد از ترس و اطرافتونو نگاه کردید👻 ولی ازین به بعد پشماتونو بزنید خوب نیست یه خانوم با کمالات پشم داشته باشه..باردارا حلالم کنیدا 💖
ببین واقعیت اینه که مردها اگه دستشون به یه زن برسه ،۹۹ ونیم درصد ازش نمیگذرن.حتی اگه عاشق زنشون باشن ...

پس حیا و غیرت مردونگیشون😢😢😢😔

خودم مقل چی از جن میترسما..👹👹😈😈👺👺ساعت دو شب داشتم کاربری جدید میساختم  به جن فکر میکردم 😱👾💀👻👽 اسمم شد جن💀😱خودمم ترسیدم پاشدم بخوابم کل بدنمو بردم زیر پتو که پاهامو نگیره😨 😨😨😨خلاصه حلالم کنید اگه یه لحظه موهای تنتون  سیخ شد از ترس و اطرافتونو نگاه کردید👻 ولی ازین به بعد پشماتونو بزنید خوب نیست یه خانوم با کمالات پشم داشته باشه..باردارا حلالم کنیدا 💖
انگار عادتشه.به کسی کاراشو نمیگفت. شاید الان ک متاهل شده این عادت هموز باهاشه. ولی اخه همینجوری کبود ...

ای بابا .ب ی جا خورده دیگ

مثلا میترسی رابطه داره با یکی کبود شده؟؟

این فکر ک بیخوده مردا ک مثه خانما نیستن زود کبود بشه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بعضیا بدنشون بیخودی کبود میشه ولی درمورد پنهان کاری ودروغگوییش نمیدونم دلیلش چیه  به هر حال &nb ...

کبودی به شکل U ؟ 😐 نمیدونم شاید دارم اشتبا میکنم. ولی من رفتار بدی شبیه خیانت ازش ندیدم. اون وابسته منه جدی میگم نمیفهمم چرا دسپاچه شد....